Beoordelingen van onze klanten

Het was weer top

14 maart 2020
Wim en Maaskant, bedankt voor de mooie reis en de geweldige chauffeur. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.
Theo en Maria de Groot

Wij zijn voor de eerste keer met…

7 maart 2020
Wij zijn voor de eerste keer met Maaskant op vakantie geweest. 21 dagen Albufeira.in een woord gewéldig. Ruud was een geweldige chauffeur die ons onderweg veel vertelde over de bezienswaardigheden die wij zouden bezoeken. Het hotel was prima en het eten nog beter. Ook het mooie weer van rond de 22 gr en het leuke gezelschap maakt deze reis onvergetelijk. Een min punt was er wel een van de dames op kantoor kon wel wat vriendelijker de vragen die wij hadden beantwoorden mede daardoor is onze voorbereiding niet verlopen zoals het zou moeten gaan.
Nogmaals bedankt Ruud.
Laurentius Joannus Lasoe

Ervaringsreiziger van Maaskant Reizen

25 februari 2020
We hebben voor de vierde maal de overwinterreis naar Albufeira gemaakt en wederom was het perfect. Het eten in Alto da Colina was nog beter dan vorig jaar al was het toen ook niet slecht. Ruud de chauffeur en reisleider deed zijn uiterste best om het eenieder naar de zin te maken, maar dat zijn wij ook van hem gewend. Het is een vakbekwame man die alles onder controle heeft. Mede door zijn toedoen zullen we volgend jaar weer de reis naar Portugal ondernemen.
Groetjes Janek en Lucy
Janek Bias

Kerst in Leipzig

14 februari 2020
Mijn schoonzus en ik hebben een kerstreis gemaakt naar o.a. Leipzig, Weimar en Dresden. Onze chauffeur Gerard en zijn vrouw hebben ons veilig gebracht naar de diverse bestemmingen. Tijdens de kerst zijn er veel horecagelegenheden gesloten. Jammer is het dus écht, dat je niet de mogelijkheid had om iets te “nuttigen”. Met kerst vinden we het toch heerlijk om koffie te drinken met een heerlijk stuk “Torte”? We hadden graag de nachtmis in Leipzig willen bezoeken, maar hebben niet gehoord,dat de vraag voor dat bezoek blijkbaar gesteld was. Het zou goed zijn, als b.v. voorafgaand aan het gezamenlijk diner zulke vragen centraal gesteld worden. We hadden een heel leuk gezelschap en hebben ons prima vermaakt. Het hotel was prima! Voor ons beiden is een reis met Maaskant voor herhaling vatbaar.
Vriendelijke groet van Corry en Liesbeth Nijenhuis.

Review per bestemming

3 maart 2020
Graag willen wij een busreis maken met Maaskant. In dit geval naar Ierland. Wij hebben onze definitieve keuze altijd gemaakt na het grondig lezen van de reviews. Maar... die zijn verborgen in ALLE bestemmingen. Het is dus een hele klus om wat relaas voor onze reis te vinden. Waarom niet per bestemming? Wij hebben tot nu toe alleen in het verleden een reis voor Andalusia geboekt. Deze ging echter niet door wegens te weinig belangstelling. Maaskant heeft toen correct de boeking afgehandeld. Ik realiseer mij nu dat ik dit verhaal op een andere manier, misschien per mail, had moeten doen. Mijn excuses bij deze.
M. Vr. Groet, Jef Loyen

We zijn voor het eerst met een bus op…

8 februari 2020
We zijn voor het eerst met een bus op vakantie gegaan, naar Benamaldena voor de overwinteringsreis. Geweldig goed hotel en alles prima geregeld. Onze chauffeur Wim Renkema heeft een aparte humor maar was geweldig.
Jos en Ans Janssen

Wij hebben genoten van een prachtige…

7 februari 2020
Wij hebben genoten van een prachtige Kerstreis naar Beieren. Zeer mooie reis en een geweldige chauffeur. Ed Bedankt voor de gezellige dagen.
Hanny

Reisje naar Soldaat van Oranje.

6 februari 2020
Reisje naar Soldaat van Oranje. Goed verzorgd. Vriendelijke en gezellige chauffeur. Leuk dinertjes in Noordwijk en alles keurig op tijd, EEN AANRADER!!
Peter van der Borden

Fantastisch mooie kerstmarktenreis

6 februari 2020
Van 8 t/m 11/12/2019 een geweldige kerstmarktreis meegemaakt naar Beieren. Prima bus, uitstekende en kundige chauffeur Joop, Goed hotel met prima bedden, ontbijt uit de kunst en iedere keer een zeer smakelijk diner. Het was voor ons beiden een hele leuke ervaring.
Gerrit en Marjo, Rotterdam

Alles goed georganiseerd

6 februari 2020
Alles goed georganiseerd. Heel prettig om probleemloos met de bus naar een evenement in een verre stad te gaan. Bus stond keurig klaar na afloop. Zeer tevreden en het volgende uitje is al geboekt!,
Gemma van Winden-Tetteroo

Heb nog nooit zo een fijne reis gehad

5 februari 2020
heb nog nooit zo een fijne reis gehad
Joke de Kort

Wat geweldig was het.....

5 februari 2020
Wat geweldig was het, Cadeau van de kinderen voor onze gouden bruiloft.Met de bus opgehaald en naar de Ziggo dome gebracht en het geweldige concert van Andre Rieu bijgewoont.Daar weer thuis gebracht.
Claudia van Bergen

Wij zijn in december met Maaskant naar

4 februari 2020
Wij zijn in december met Maaskant naar de kerstmarkten in Beieren geweest. Wij hebben ons prima vermaakt en zijn werkelijk niets te kort gekomen. De reis was voor ons gevoel heel goed voorbereid. De chauffeur was zeer kundig en behulpzaam en maakte het ons werkelijk zo makkelijk mogelijk. Ook het hotel was prima, goede lunch en diner. Wij hebben alweer een nieuwe reis met jullie geboekt, nu naar Wenen.
Piet van Lipzig

Kerstreis

4 februari 2020
Wij zijn afgelopen kerst met Maaskant naar flirsh am arlberg geweest. Voor ons was dit de tweede keer dat wij naar flirsh am arlberg zijn geweest. De eerste keer was in de zomer van 2013 en dan.nu weer. Het is een echte aanrader.En we hadden het geluk om twee keer met chauffeur Anton te gaan.Het was onze zesde reis met Maaskant en zeker niet de laatste.Omze volgende zit al in de planning.
Signet

Overwinteren aan de Costa del Sol

4 februari 2020
Wij hebben enorm genoten van onze "overwinterreis" naar het zonnige Benalmádena aan de Costa del Sol.De 4-daagse heen-en terugreis (waar we een beetje tegenop zagen) was geen enkel probleem en werd op tijd onderbroken voor een bezoek aan o.a. Burgos, Madrid, Valencia en Barcelona en voor regelmatige sanitaire en koffiestops. De chauffeur/reisleider Wim Renkema heeft het vak in zijn vingers en had met de nodige humor en belangstelling voor zijn reizigers een positief aandeel. Goede hotels onderweg! Het verblijf in Benalmádena Palace was een feestje van 2 weken.Wij hadden een appartement aan zwembadzijde en konden daar heerlijk van de zon genieten en ook binnen was ruimte genoeg en alles keurig schoon.Halfpension was in een culinair voortreffelijke buffetvorm, elke dag wat anders, volop keuze en steeds aangevuld. Benalmádena Costa heeft een gezellige boulevard en een.leuke haven Busverbindingen zijn goed en niet duur, bv. naar Benalmádena Pueblo, Torremolinos of Malaga Daarnaast kun je excursies doen met Maaskant, wij deden ze bijna allemaal en waren zeer tevreden.Kortom: Maaskant maakt er meer vakantie van! We hebben dan ook weer 2 reizen geboekt bij Maaskant! Gereisd in november 2019
Jeanne van Heeswijk

Na een mooie busrit met leuke…

4 februari 2020
Na een mooie busrit met leuke chauffeur, aangekomen in het fantastische Hotel van Golden Tulip.Daar genoten van een drankje en vervolgens en lekker diner. Opgehaald met de bus welke ons naar de voorstelling van Soldaat van Oranje bracht. In een woord, geweldig. De geweldige chauffeur stond ons op te wachten om ons weer naar het Hotel te brengen. Hij heeft geregeld (hotelbar was gesloten) dat wij elders nog een afzakkertje konden drinken. Na een goede nacht en een lekker ontbijt, hebben we vervolgens de Zaanse Schans en Amsterdam bezocht, om vervolgens weer naar Brabant terug te reizen. Al met al een dikke 10 voor deze trip.
Francien Roefs

Zeer genoten van de reis met kundig en…

4 februari 2020
Zeer genoten van de reis met kundig en zeer vriendelijke chauffeur
Jack Hendriks

Prima bus vervoer

4 februari 2020
Prima bus vervoer. Stipt ,duidelijk en prettig
Brighart

Alle lof voor het vervoer met Maaskant…

4 februari 2020
Alle lof voor het vervoer met Maaskant Reizen!!! Prima geregeld een dikke 10!!!
G. Daamen

Alles goed geregeld zowel met de bus…

4 februari 2020
Alles goed geregeld zowel met de bus als hotels en reisleider zeer vriendelijk en behulpzaam top reisorganisatie..
Ger Doktet

Keurig op tijd opgehaald

4 februari 2020
Keurig op tijd opgehaald.
Leo Vaassen

Naar Soldaat van Oranje geweest met de…

4 februari 2020
Naar Soldaat van Oranje geweest met de bus vanuit Utrecht naar Noordwijk. Prima chauffeur, correct op tijd, voor de deur in Noordwijk afgezet en weer opgehaald. Diner was iets minder en had wat mij betreft beter op de terugweg kunnen liggen. Daarom een goede beoordeling en niet op de laatste plaats door de voorstelling van Soldaat van Oranje. Die moet je gezien hebben, wat een belevenis.
Maarten Oomen

was een heel goed verzorgde reis met…

4 februari 2020
was een heel goed verzorgde reis met maaskant naat leipzig dresden en weimar we hebben genoten.
Jan D.

Fantastische Kerst

3 januari 2020 We hebben voor het eerst een busreis gemaakt met Kerst naar Beieren. Wat hebben wij genoten, hadden een ruime bus ernaar toe een fantastisch Hotel en eten was perfect verzorgd kon niet beter. We hadden een heerlijk zwembad en grote sauna. Het personeel was erg vriendelijk. De uitstapjes waren erg leuk, vooral naar Linderhof en het Geigenbau museum.De groep was erg gezellig en de bus chauffeur Ed fantastisch hij kon een hoop vertellen en was echt Top !! Dank daarvoor. We zijn alweer aan t kijken voor een volgende reis.
Lieve Groet Marcel en Wilma

Weken na deze reis zijn we nog aan het nagenieten van Apulië

10 december 2019
We zijn begin november teruggekomen van een onvergetelijke reis naar Apulië. De reis van drie dagen heen, en drie dagen terug is ons honderd procent meegevallen. Chauffeur Anton verbrak zo af en toe de stilte in de bus door zijn droge humor. Geweldig! De hotels die we onderweg bezochten waren prima. Het hotel Lo Smeraldo in Cisternino, waren we zeven nachten verbleven was goed. Een min punt is wel dat de kamers erg gehorig zijn. Verder val je tijdens je verblijf werkelijk van de ene verbazing in de andere. Je doet zoveel indruk op van wat je allemaal ziet. Het is echt aan te bevelen om de excursies met de overheerlijke lunchen erbij te nemen. Zeker in het bijzijn van onze gids Jeltina, een strenge maar een echte allesweter. De uitstapjes naar Alberrobello, en Matera zijn me het meest bijgebleven. We zijn nu weken na deze reis nog aan het nagenieten. Nu moet ik ook bekennen dat we een hele leuke groep hadden. Er zijn geen vervelende dingen gebeurd.
Jos Hebben

Gemengde Ervaringen

4 november 2019
De busreis 3 dagen heen en 3 dagen terug met een verblijf van 7 dagen in Apulië was beslist de moeite waard! De eerste dag onderweg was erg lang. Opgehaald om 5.15 uur en rond 20.00 uur in het hotel in Oostenrijk aangekomen. 20.30 uur aan tafel en volgende morgen weer om 8 uur verder. Hotels onderweg waren goed tot prima. Helaas hadden we een brombeer van een chauffeur! Bleek ook dat er max. 4 personen alleen konden boeken maar er waren er 5. Daardoor werd het onmogelijk alle 5 een eigen bank in de bus te hebben! Voor onze vriendin, die voor het eerst na het overlijden van haar man, met ons mee ging was dit een erge teleurstelling maar de chauffeur was niet bereid zich hiermee te bemoeien. Dat moesten we zelf maar uitzoeken! Verder viel het tegen dat bij hotel Lo Smeraldo het zwembad en de whirlpool al afgesloten waren en ook geen makkelijke stoelen meer beschikbaar waren! We hadden de hele week rond 25 graden. Maaskant zou bij de beschrijving moeten vermelden vanaf welke tijd het zwembad buiten gebruik is. De 4 dagen met gids Jeltina waren fantastisch. Ook de verzorging in het hotel was prima.
Marja Frijman