Overzicht busreizen - IJsland


Rondreis IJsland per luxe bus
Ontdek IJsland per luxe bus. Reis met onze comfortabele touringcar mee en laat je imponeren door één van werelds ruigste natuur. Ongelovelijke vergezichten, mooi uitgesleten rotspartijen en prachtige watervallen. Niet voor niets is IJsland regelmatig decor voor grote filmprodukties. In onze arrangement is ruimschoots plaatsgemaakt voor al deze natuurpracht. Deze reis moet u ééns in u leven gemaakt hebben!

Vertrek op 22 juni en 31 augustus 2020. 14 dagen gehéél verzorgd inclusief reisbegeleiding vanaf € 3499,- P.P.

Meer informatie over IJsland vind u op Wikipedia
De schiedenis van IJsland
IJsland is vooral in geografisch opzicht interessant. Het is niet direct een land waar men vele kastelen en musea kan aantreffen. Het land ligt net onder de poolcirkel en heeft een gematigd zeeklimaat. Het is toch, ondanks dat het een stuk noordelijker ligt dan Nederland, niet heel veel kouder.

2/3 van alle IJslanders woont rond of in de hoofdstad Reykjavik en in totaal wonen er 200.000 mensen op IJsland. Het is hiermee dan ook de dunst bevolkste regio van Europa. Het merendeel van de bevolking stamt af van Noorse en Ierse immigranten.
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips IJsland.
Dit is een goed verzorgde reis met een prima chauffeur die veel wist over de reis. Vriendelijke en zeer bekwame gidsen, die vaak tot in detail zaken wisten te vertellen en die interessant waren. Een schitterend hotel waar veel oude elementen bewaard waren gebleven. Zeer vriendelijk personeel in dat hotel en het eten was netjes verzorgd. Wij hebben genoten!
Lees meer beoordelingen door onze reizigers op Trustpilot.

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!