Groepsreis Duitsland

Ons bijzonder veelzijdige buurland heeft veel te bieden voor allerlei soorten korte en lange vakanties. De heide, het heuvelland, de schilderachtige en ruige bergen en dalen lenen zich uitstekend voor een groepsreis per touringcar. Een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden in het zuiden is Slot Neuschwanstein.

Steden

In de leuke, sfeervolle steden, zoals Berlijn, Düsseldorf en Hamburg, proef je de eeuwenoude cultuur maar vind je ook opmerkelijke hedendaagse architectuur. In Berlijn komen bezoekers voor het laatste stukje van de Berlijnse Muur en het herdenkingsmonument. De grootste kathedraal van het land in Keulen imponeert vanwege de gotische bouwstijl. München heeft het Oktoberfest en in december trekken de gezellige Duitse kerstmarkten in de steden veel bezoekers. Duitsland is ook het land voor een wijnreis of een bezoek aan een kuuroord.

Duitsland, daar komen we al bijna 70 jaar

Al in de jaren 50 kwamen we in Duitsland. Natuurlijk eerst in de Eifel en het Zwarte Woud. Inmiddels hebben we voetsporen in iedere hoek. Vooral in prachtige steden als Berlijn, Dresden, Leipzig, Weimar en München, maar ook in schitterende streken als Beieren, de Harz en de Oostzeekust.

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis in Duitsland? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis naar ons buurland. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!