Groepsreis Spanje

Spanje is een populair vakantieland omdat het zoveel verschillende gezichten heeft. De toeristische kustplaatsen, de costa’s voor jongeren- en ouderenvakanties, de ruige binnenlanden, Baskenland, de Pyreneeën en veel cultuur in Barcelona, Madrid, Valencia en Alicante. De Spaanse Col’s trekken jaarlijks veel sportievelingen die de bergen fietsend, lopend of klimmend bedwingen, maar ook wintersport behoort tot de mogelijkheden. Elk jaar gaan maar liefst 2 miljoen Nederlanders op vakantie naar Spanje.

Ruim 40 jaar ervaring in Spanje

Het is aan het einde van de jaren 70 wanneer we voor het eerst met groepen naar Spanje reizen. Natuurlijk eerst naar de Costa’s, die al maar populairder werden in de jaren 80. Inmiddels zijn we kind aan huis in Andalusië, laten we u de mooiste plekjes zien van populaire steden als Madrid, Burgos en Avila. En we eten de lekkerste tapas!

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis in Spanje? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis naar dit prachtige land met zoveel gezichten. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!