Busreizen - Italië


Busreizen Italië. Land van zon en cultuur.
Italië is een heerlijk land met zeer uiteenlopende mogelijkheden. In de eerste plaats voelt het mediterrane klimaat het hele jaar lekker aan. In het hele land wordt ook wijn verbouwd. Het land kent wonderschone steden met een zeer rijke geschiedenis. De landschap biedt bijna altijd genoeg afleiding. Zo kennen we in het noorden de Alpen en lopen de Apennijnen als een ruggengraat dwars door de bekende laars naar beneden. Aan weerskanten van deze laars vinden we de weelderige stranden van de Middellandse of Adriatische zee.

Onze busreizen Italië gaan naar verschillende van deze plekken. Florence en Rome zijn bijvoorbeeld steden waar u eens geweest moet zijn. In het noorden doen we het merengebied aan met het Gardameer en gaan we ook naar Verona, de operastad alwaar u ook een heuse opera kan bezoeken.

Ontdek alle hoogtepunten van Italië met de bus! Nergens ter wereld vindt u een land met zoveel bezienswaardigheden als hier. Op het programma staan o.a. het middeleeuwse Lucca en de eeuwige stad Rome waar u ogen te te kort komt om alle bezienswaardigheden te ontdekken. Ga met ons mee naar het echte Italië met de busreis Italië "de ontdekking van Apulië". Deze reis is een mooie mix van cultuurhistorische bezienswaardigheden met een fijn hotel zonder iets van uw vakantie in te boeten. Lees hier meer over hoe je het echte Italië kan ontdekken.
Busreis Toscane
Ook slaan we Toscane natuurlijk niet over. U zweeft met de bus als het ware door een schilderachtig landschap van cipressen en olijfbomen. Hier zullen we de steden Siena en Florence bezoeken. Dit alles onder deskundige Nederlandssprekende reisbegeleiding! Bekijk de busreis naar Toscane.
Busreis Bloemenriviëra
Geen streek zó ydilisch als de Italiaanse Bloemenrivièra! Deze reis laat ons kennismaken met romantische vissersplaatsjes. Filmsterren spotten kan in één van de mondaine badplaatsen zoals San Remo. Zandstranden, geheime baaien en indrukwekkende rotskliffen kenmerken deze busreis Italie naar de Bloemenriviëra. Bekijk de busreis naar de Bloemenriviëra.
Variatie
Onze busreizen Italië zijn zeer gevarieerd en bevatten een mix van karakteristieke bergdorpen en eindeloze olijfboomgaarden waar we het echte Italië kunnen terugvinden. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten op bijvoorbeeld de kleurrijke Cinque Terre. De dorpjes die spectaculair gebouwd zijn tegen een steile rotskust.
Hotels tijdens onze busreis Italië.
Tijdens onze busreis Italië verblijven we in goede middenklasse hotels. Eten is hierbij inbegrepen en alle kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet. Kies een reis uit het overzicht hierboven. We garanderen u dat deze busreis Italië een busvakantie wordt om nooit meer te vergeten.
Wat maakt reizen met de bus bijzonder?
Reizen met de bus is in de eerste plaats comfortabel en veilig. U heeft in vergelijking met een vliegtuig aanzienlijk meer beenruimte. Er is geen rompslomp veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Comfortabel en veilig.
Als u eenmaal heeft plaatsgenomen in onze comfortabele stoelen kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u geregeld. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een toilet en hebben een koffiebar. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om de benen te strekken en om naar het toilet te gaan. Desgewenst zorgt u op dat moment voor de inwendige mens. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.
Met elkaar
Wat een busreis vaak onbedoeld bijzonder maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af.
Duurzaam toerisme
Voor wat betreft milieuvriendelijkheid hebben we nog een verrassende afsluiter. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme.

Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 90-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan de busreis naar Apulië.

Maaskant Reizen: al 90 jaar onderweg naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. We maken er meer vakantie van!

Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op: Reistips Italië
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Italië.