Groepsreis Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië en Noord-Ierland kun je vorstelijk vakantie vieren. Dat begint al met het uitgebreide ontbijt in je gastvrije 'B&B'. Trek dan je wandelschoenen aan en dwaal door een schitterend heuvelland of langs de indrukwekkende kust. Vrijheid en natuur vind je hier nog in overvloed. Lunchen kan uitstekend in een pub, met een lekker pintje erbij. Bezoek vervolgens een romantisch kasteel. Of vergaap je aan het kostbare interieur van een statig landhuis. Loop ook door de prachtige landschapstuinen. Wil je even wat anders, dan ga je shoppen in de stad. Stort je vervolgens in het bruisende uitgaansleven in de vele trendy pubs en clubs.

Londen

Ontdek London’s “uniqueness” tijdens een 4-daagse stedentrip! We nemen dan net even meer tijd om Londen te verkennen. Zo bezoeken we o.a. de Tower of Londen, Oxford Street, Piccadilly Circus en de Big Ben. Indien u wenst nemen we ook een kijkje buiten de stad. Een bezoek aan Windsor Castle behoort namelijk ook tot de mogelijkheden.

Ierland en Schotland

Hier voelen we ons thuis. In de Lochs en Glens en bij de zeer gastvrije Ieren.

De eerste overtocht in 1972

Ja dat moet het jaar geweest zijn dat de eerste Maaskant touringcar met een Hovercraft het kanaal overstak…. Mooie tijden.

Wist u dat?

De 1e touringcar die ooit via de Eurotunnel de oversteek maakte van Maaskant Reizen was!? Het was in de winter van 1995/1996 en onze klanten konden als eerste kennismaken met dit (toen) nieuwe fenomeen.

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis in Groot-Brittannië? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis naar dit eiland met zoveel facetten. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!