Busreizen - Engeland


Busreis Engeland
Uw busvakantie Engeland begint eigenlijk aan boord van de ferry. Vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland wordt u opgehaald en daarna maken we de overtocht naar Groot-Brittannië. Busreizen Maaskant heeft verschillende busreizen Engeland 2019 voor u samengesteld. Welke keuze u ook gemaakt heeft, met onze deskundige chauffeur reist u naar door ons zorgvuldige uitgekozen plaatsen met cultuurhistorische waarden.

Tijdens onze busreizen Engeland maakt u kennis met prachtige steden, afwisselende landschappen en vele culturele bezienswaardigheden. Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt genieten van prachtige uitzichten van bijvoorbeeld de Yorkshire Moors.
Met de bus naar Edinburgh
Ook doen we tijdens onze busreis aantal bijzondere steden aan. Zo gaat onze busvakantie ook naar de hoofdstad Edinburgh. De stad wordt door inwoners soms liefkozend Auld Reekie ("Oude Rokerd") genoemd. De stad is na Glasgow de grootste stad van Schotland. Deze stad kent vele historische bezienswaardigheden die teruggaan naar het Romeinse Rijk.
Busreizen Londen
Vast onderdeel van onze busreizen Engeland zijn natuurlijk onze citytrips naar Londen. Deze stad van 7,5 miljoen inwoners behoeft nauwelijks introductie maar in de mix die we voor u hebben samengesteld kunt u kiezen voor eigen invulling en vervoer en/of begeleiding door Maaskant. Zo gaat onze busreis Londen naar Windsor, St. Pauls Cathedral en Picadilly Circus. Verblijf in een prima hotel incl. maaltijden. Bekijk deze busreis Londen.
Onze rondreis Engeland-Schotland in 2021
In verband met de Corona-omstandigheden is ons pakket in 2021 wat beperkter dan normaal maar nog steeds kunnen wij een zeer aantrekkelijke rondreis aanbieden. In onze busreis Engeland-Schotland van dit jaar gaan bijvoorbeeld ook naar Mull waar het massa-toerisme nog niet zo is doorgedrongen. Prachtige vergezichten, een zeer gevarieerde flora en fauna en schilderachtige dorpjes. Als we geluk hebben kunnen we een zeehond spotten! Bekijk alle bijzonderheden van deze reis op onze detailpagina Bekijk rondreis Engeland-Schotland.
Hotels
Tijdens onze busreis Engeland-Schotland verblijven we in goede middenklasse hotels. Eten is hierbij inbegrepen en alle kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet. Kies een reis uit het overzicht hierboven. We garanderen u dat deze busreis Engeland een vakantie wordt om nooit meer te vergeten. Ook het zuiden van Engeland biedt veel schoons. Prachtige rotskliffen, tuinen en havenplaatsjes. Bekijk onze busreis Zuid-Engeland.
Waarom is een busreis bijzonder?
Comfortabel en veilig. Dat zijn al twee dingen waarmee we onze busreizen mee zouden willen omschrijven. In feite zweeft u naar uw vakantiebestemming. In vergelijking met een vliegtuig is er aanzienlijk meer ruimte om u heen. Bijvoorbeeld de beenruimte is aanzienlijk ruimer en de stoelen zijn breder. Er is geen vertraging veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Comfortabel en veilig
Als u eenmaal plaats heeft genomen in onze ruime stoelen kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u gedaan. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een toilet en hebben een koffiebar. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om een luchtje te scheppen en om naar de WC te gaan. In de restaurants onderweg is het altijd mogelijk een broodje of een snack te genieten. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.
Samen en met elkaar
Wat een busreis vaak onbewust gezellig maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af. Onze busreis Wales is hier een mooi voorbeeld van. Bekijk de busreis Wales.
U wilt milieuvriendelijk reizen? De bus is het schoonste vervoermiddel.
Wat u op het eerste gezicht niet zou verwachten maar de bus is met afstand het meest milieuvriendelijke vervoermiddel. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme. Lees op deze pagina hier meer over.
95-jaar ervaring in busreizen
Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 95-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan deze rondreis Engeland en Schotland ineen.

Maaskant Reizen: al 95 jaar onderweg naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. We maken er meer vakantie van!
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Engeland.