Busreizen - Engeland


Busreis Engeland

Busreizen naar Engeland

Uw busvakantie Engeland begint eigenlijk aan boord van de ferry. Vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland wordt u opgehaald en daarna maken we de overtocht naar Groot-Brittannië. Busreizen Maaskant heeft verschillende busreizen Engeland 2019 voor u samengesteld. Welke keuze u ook gemaakt heeft, met onze deskundige chauffeur reist u naar door ons zorgvuldige uitgekozen plaatsen met cultuurhistorische waarden.

Tijdens onze busreizen Engeland maakt u kennis met prachtige steden, afwisselende landschappen en vele culturele bezienswaardigheden. Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt genieten van prachtige uitzichten van bijvoorbeeld de Yorkshire Moors.

Dé specialist in busreizen naar Engeland

Stap aan boord van een reis vol charme en ontdek de prachtige landschappen en rijke geschiedenis van Engeland met onze luxe busreizen. Reis in stijl en comfort per touringcar terwijl je wordt ondergedompeld in de schoonheid van Devon, Cornwall en Somerset,Schotland, en een unieke mix van Noord-Engeland en Schotland.

Verleidelijk Devon, betoverend Cornwall en schilderachtig Somerset

Deze busreis Engeland wordt een onvergetelijke reis omdat deze je voert naar de schilderachtige regio's van Devon, Cornwall en Somerset. Deze streek biedt de reiziger natuur en cultuur van de bovenste plank. De kust ligt vlakbij en geeft altijd genoeg afwisseling terwijl liefdelijke dorpjes en bijzonder stadjes binnen handbereik zijn. Bewonder de adembenemende kliffen van de Jurassic Coast, proef de heerlijke cream tea in een traditionele tearoom in Devon, en verken de charmante vissersdorpen van Cornwall. Onze luxe touringcar brengt je moeiteloos van de ene betoverende locatie naar de andere.

Geniet van comfortabele overnachtingen in uitstekende middenklasse hotels, waar je kunt ontspannen en jezelf kunt opladen voor de volgende dag vol excursies. Ontdek historische bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Tintagel Castle in Cornwall en het mysterieuze Glastonbury Tor in Somerset, terwijl onze deskundige gidsen je voorzien van fascinerende verhalen over de lokale geschiedenis en legendes.Excursiereizen Engeland & Schotland.

De laatste etappe van deze onvergetelijke reis combineert het beste van Engeland met de adembenemende landschappen van Schotland. Bezoek bruisende steden zoals Edinburgh & York. We doorkruizen de grens naar Schotland en komen uit bij de de prachtige natuur van het Trossachs National Park.

Onze luxe touringcar biedt een comfortabele en panoramische reis. Je kijkt door de grote ramen je ogen uit. Onze gids neemt je mee op een reis door de geschiedenis en cultuur van deze boeiende streken. Overnacht in uitnodigende middenklas hotels en geniet van de warme gastvrijheid van Engeland en de ongerepte schoonheid van Schotland.

Kortom, deze luxe busreizen bieden niet alleen de mogelijkheid om enkele van de meest betoverende bestemmingen van Engeland te verkennen, maar ook om te genieten van comfortabele overnachtingen en onvergetelijke ervaringen onder begeleiding van ervaren gidsen. Stap aan boord en laat je meevoeren op een reis vol ontdekkingen, plezier en luxe. We hebben ook een vijfdaagse busreis Schotland van € 599,- inclusief overtocht en overnachtingen.

Met de bus naar Edinburgh
Ook doen we tijdens onze busreis aantal bijzondere steden aan. Zo gaat onze busvakantie ook naar de hoofdstad Edinburgh. De stad wordt door inwoners soms liefkozend Auld Reekie ("Oude Rokerd") genoemd. De stad is na Glasgow de grootste stad van Schotland. Deze stad kent vele historische bezienswaardigheden die teruggaan naar het Romeinse Rijk.
Busreizen Londen
Vast onderdeel van onze busreizen Engeland zijn natuurlijk onze citytrips naar Londen. Deze stad van 7,5 miljoen inwoners behoeft nauwelijks introductie maar in de mix die we voor u hebben samengesteld kunt u kiezen voor eigen invulling en vervoer en/of begeleiding door Maaskant. Zo gaat onze busreis Londen naar Windsor, St. Pauls Cathedral en Picadilly Circus. Verblijf in een prima hotel incl. maaltijden. Bekijk deze busreis Londen.

Onze rondreis Engeland-Schotland in 2024


In onze busreis Engeland-Schotland van dit jaar gaan bijvoorbeeld ook naar Mull waar het massa-toerisme nog niet zo is doorgedrongen. Prachtige vergezichten, een zeer gevarieerde flora en fauna en schilderachtige dorpjes. Als we geluk hebben kunnen we een zeehond spotten! Bekijk alle bijzonderheden van deze reis op onze detailpagina Bekijk rondreis Engeland-Schotland.

Direct een busreis Engeland boeken


Via onze website kun je meteen boeken voor één van onze vijf busreizen naar het Verenigd Koninkrijk en Schotland. Hierbij kunt kiezen alvast een aanbetaling te doen. Komt u er dan niet uit dan belt u ons. U krijgt dan van ons alle begeleiding om de boekingsprocedure te doorlopen. Je kan ook telefonisch boeken zonder de website. .Tot slot, u kunt ook op de website boeken en de factuur per post te ontvangen. U bent niet verplicht online af te rekenen.

Hotels
Tijdens onze busreis Engeland-Schotland verblijven we in goede middenklasse hotels. Eten is hierbij inbegrepen en alle kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet. Kies een reis uit het overzicht hierboven. We garanderen u dat deze busreis Engeland een vakantie wordt om nooit meer te vergeten. Ook het zuiden van Engeland biedt veel schoons. Prachtige rotskliffen, tuinen en havenplaatsjes. Bekijk onze busreis Zuid-Engeland.
Waarom is een busreis bijzonder?
Comfortabel en veilig. Dat zijn al twee dingen waarmee we onze busreizen mee zouden willen omschrijven. In feite zweeft u naar uw vakantiebestemming. In vergelijking met een vliegtuig is er aanzienlijk meer ruimte om u heen. Bijvoorbeeld de beenruimte is aanzienlijk ruimer en de stoelen zijn breder. Er is geen vertraging veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Comfortabel en veilig
Als u eenmaal plaats heeft genomen in onze ruime stoelen kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u gedaan. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een toilet en hebben een koffiebar. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om een luchtje te scheppen en om naar de WC te gaan. In de restaurants onderweg is het altijd mogelijk een broodje of een snack te genieten. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.
Samen en met elkaar
Wat een busreis vaak onbewust gezellig maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af. Onze busreis Wales is hier een mooi voorbeeld van. Bekijk de busreis Wales.
U wilt milieuvriendelijk reizen? De bus is het schoonste vervoermiddel.
Wat u op het eerste gezicht niet zou verwachten maar de bus is met afstand het meest milieuvriendelijke vervoermiddel. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme. Lees op deze pagina hier meer over.
95-jaar ervaring in busreizen
Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 95-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan deze rondreis Engeland en Schotland ineen.

Maaskant Reizen: al 95 jaar onderweg naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. We maken er meer vakantie van!
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Engeland.