Onze partner; Allianz Global Assistance....al ruim 25 jaar!

De naam vertelt waar Allianz Global Assistance voor staat, namelijk wereldwijde hulpverlening. Daarmee het eerste en enige merk dat reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aanbiedt. Allianz Global Assistance werkt wereldwijd. 24 uur per dag en 7 dagen per week. In de wereld zijn ze marktleider op hun gebied. Bijna elke seconde nemen ze ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen ze de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Voorwaarden verzekeringen 2024 downloaden

Hieronder kunt u voor de verschillende verzekeringen zowel de gehele voorwaarden als de zogenaamde verzekeringskaart downloaden. Deze laatste is een beknopte versie van uw dekkingsoverzicht.

Verzekeringskaart kortlopende reisverzekering downloaden

Voorwaarden kortlopende reisverzekering Downloaden

Verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering downloaden

Voorwaarden annuleringsverzekering downloaden

Allianz Global Assistance Group

Allianz Global Assistance behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. De Allianz Global Assistance Group opereert met meer dan 10.000 medewerkers op vijf continenten, in 29 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld. Daarnaast zijn wereldwijd meer dan 1.000 ziekenhuizen en 140 vliegvelden in meer dan 100 landen geëvalueerd. De groep werkt, vaak onder private label, onder andere voor (zorg)verzekeraars, reisagenten, automerken en leasemaatschappijen. In Nederland biedt Allianz Global Assistance met 280 medewerkers medische hulpverlening aan 1,5 miljoen mensen en verzorgt ze de voertuigenhulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s. De Allianz Global Assistance Group is een onderdeel van Allianz Group. Heeft u bij ons een reisverzekering of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afgesloten en heeft u dringend hulp nodig? Dan kunt u 24/7 bellen met de alarmcentrale op 020-592 9292. (vanuit het buitenland 003120 - 5929292)