Groepsreis samenstellen

Het samenstellen van een groepsreis is een prachtig proces. En zoals alle mooie dingen begint het met een idee of een wens. Het proces dat hierop volgt noemen we bij Maaskant Reizen de 4 V’s!

Vervoer

Afhankelijk van de grootte van je groep kiezen we je comfort-class touringcar(s). Daarnaast bepalen we wat er aan boord moet zijn. Willen jullie een gevulde bar, catering en assistentie met het rondbrengen ervan? Dit brengen we als eerste in kaart.

Verblijf

Wanneer je reis meerdere dagen duurt zijn er hotelkamers nodig. We bepalen samen de wensen waaraan je hotel moet voldoen. Is goede middenklasse voldoende of gaan we voor een hoger niveau (4- of 5-sterren)? Voor scholen en jeugdgroepen is vaak een basic accommodatie voldoende. Tegelijkertijd bespreken we jullie wensen ten aanzien van de maaltijden!

Verrassingen

Dat zijn de elementen van je reis die de sfeer of het thema brengen. Dit kunnen de excursies onderweg zijn. Bedrijfsbezoeken, sportwedstrijden of een optreden met je koor. Allemaal zaken die we opnemen in je groepsreis en vooraf geregeld worden. Deze onderdelen maken je reis onvergetelijk.

Verbinding

De laatste van de vier V’s. Dat zijn wij, de Maaskanters, van onze mensen op kantoor tot jullie chauffeur/reisleider. Wij zorgen ervoor dat je losse elementen (vervoer, verblijf en verrassing) tot een vlekkeloos geheel worden. Dat is ons werk!

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis Europa? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis die aan al jouw wensen voldoet. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!