Groepsreis Italië

’Sapere vivere’, is Italiaans voor ‘weten hoe te leven’. Er is geen land ter wereld waar de mensen het genieten van goede dingen zo serieus nemen. Bijna alle grote Europese kunstenaars hebben ooit een reis gemaakt langs de hoogtepunten van de renaissancekunst en door de adembenemende landschappen van Toscane en Umbrië.

Wie van fietsen, wandelen, skiën of zonnebaden houdt, kan er goed terecht. Van de Alpen en Apennijnen tot de Adriatische kust, van wereldstad Rome tot het schilderachtige Toscaanse dorp San Gimignano: Italië heeft alles te bieden wat de vakantieganger zich kan wensen.

50 jaar ervaring in Italië

Al ruim 50 jaar organiseert Maaskant Reizen de mooiste reizen naar Italië. Van Trento tot Reggio Calabria en ook op Sicilië en Sardinië voelen we ons thuis. Wellicht het mooiste en leukste land van Europa!

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis in Italië? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis naar wellicht het mooiste land van Europa. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!