Fotowedstrijd

Bijna iedereen maakt leuke foto’s tijdens vakanties. Groepsfoto’s voor het hotel, ’n gezellig moment tijdens een ijsje op een terras of juist de stilte van ’n groep die naar de uitleg van een gids luistert. We plaatsen de mooiste inzendingen op onze website www.maaskantreizen.nl en de winnaars kunnen wederom ’n flinke reischeque tegemoet zien.

In 2022 organiseren we opnieuw een digitale fotowedstrijd. Het thema is, gezellig met z'n allen De voorwaarden zijn als volgt:

1. Per inzender kunt u 5 foto’s insturen.
2. U stuurt uw foto o.v.v. naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, vertrekdatum en reisbestemming naar: fotowedstrijd@maaskant.com
3. U kunt uw foto's doorlopend insturen, ze doen automatisch mee voor de dichtstbijzijnde prijstrekking!
4. Uw foto’s dienen een minimale horizontale resolutie te hebben van 1500 pixels, vragen hierover kunt u te allen tijde stellen via fotowedstrijd@maaskant.com

Onderwerp: Gezellig met z'n allen

Heerlijk met z'n allen op terras aan een lekkerglas gezelligheid. Een groepsfoto voor de bus of het hotel. Bedenk wat voor u een groepsreis gezellig maakt. Wees creatief.

Stuur ons uw foto's, wie weet bent u dan een van de winnaars! Deze worden vermeld in onze jaarbrochure 2023. Inzendingen blijven eigendom van Maaskant Reizen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. U kunt maximaal 5 foto’s inzenden.

Uw foto's dienen altijd minimaal 1 MB groot te zijn, wanneer u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen via: fotowedstrijd@maaskant.com

1e prijs: Reischeque twv € 450,-
2e prijs: Reischeque twv € 300,-
3e prijs: Reischeque twv € 150,-
4e-10e prijs: Reischeque twv € 50,-

De laatse in 2019 georganiseerde wedstrijd kende de volgende prijswinnaars;

1e prijs: Truus Goetzee
2e prijs: B. van Boxtel
3e prijs: Lou Bours
4e prijs: Paul Dizy
5e prijs: Jos Wojcik, Brunssum
6e prijs: Jo Cals
7e prijs: Leny Cals
8e prijs: Harry van Rens
9e prijs: Jeanette Duivis
10e prijs: Antoon en Gonda Swemmers

In 2020 en 2021 konden we helaas geen winnaars kiezen omdat het aantal inzendingen door de Corona-Crisis te laag was. Alle inzenders van die jaren dingen in 2022 nog steeds mee voor de prijzen.

Klik om de winnende foto's te bekijken