Spanje

Overzicht busreizen - Spanje

4 reizen gevonden
 
 • 15-daagse busreis - Spanje - Rondreis Madrid, Andalusië en Barcelona

  15-daagse busreis - Spanje - Rondreis Madrid, Andalusië en Barcelona
  8
  ,
  9
  excellent
  Rondreis Spanje met Burgos, Madrid, Granada, Córdoba, Sevilla & Barcelona!
  Velen kennen slechts de Spaanse kusten, jammer want dit boeiende land heeft zóveel meer te bieden! Voor het échte Spanje brengen wij u tijdens deze busreis het binnenland in. Hier is de oude sfeer bewaard gebleven en kunt u kennis maken met de Spaanse manier van leven. De rondreis voert u naar witte dorpjes, trotse burchten, schitterende steden, imposante kathedralen en boeiende musea. Maar ook brengen wij u naar indrukwekkende bergketens en glooiende wijn- en olijfgaarden.  Via Baskenland en Madrid gaan naar Andalusië en dan langs de Middellandse zee weer terug naar boven. Deze rondreis Spanje heeft alles ineen: zon, cultuur en gezelligheid! Interesse in vliegbusreis naar Andalusië met Granada en Sevilla.
  Vertrek op: 14 april • 12 mei • 8 september • 13 oktober
  • Reis per Comfort-Class Touringcar.
  • Deskundige chauffeur/reisleider.
  • Verblijf op basis van half-pension.
  • Excursies volgens programma.
  • Lokale stadsgidsen.
  • Afsluitende koffietafel.
 • 21-daagse busreis - Spanje - Overwinteren Costa del Sol

  21-daagse busreis - Spanje - Overwinteren Costa del Sol
  9
  ,
  1
  excellent
  Overwinteren Spanje met busreis
  2-weken verblijf in hotel Vistamar (****) te Benalmadena in een mooie studio met half-pension. Overwinteren in Andalusië aan de Costa del Sol Wat een genot! Het zuiden van Spanje heeft een perfect overwinteringsklimaat. We brengen u er naar toe per comfortabele bus. Onderweg bezoeken we nog culturele pleisterplaatsen. Tijdens uw verblijf maken we ook nog leuke facultatieve excursies in het achterland! Vrijheid, blijheid u hoeft niets maar alles mag! Ons uitstekende overwinteringshotel staat garant voor een gezellig en onvergetelijk verblijf! En voor de prijs hoeft u het niet te laten!

  Benalmadena
  De bergen rond Benalmádena beschermen de stad tegen wind uit het noorden waardoor de temperatuur één tot twee graden hoger ligt dan in omliggende gemeenten. Het heeft een typisch Mediterraan klimaat, met zachte temperaturen het hele jaar door en de afwezigheid van vorst in de koudere maanden. In en rond Benalmadena is genoeg te doen. Er zijn enkele historische bezienswaardigheden zoals Castillo de Bil Bil (kasteel) en Parque de la Paloma.  Een omvangrijke park van meer dan 200.000 m² met een meer, wandelpaden, cactussen, speeltuinen en een klein dierenpark.
  Vertrek op: 4 maart
  Gegarandeerd vertrek 4 maart
  • Reis per Comfort-Class Touringcar.
  • Deskundige chauffeur/reisleider.
  • Verblijf onderweg met half-pension.
  • Verblijf in een studio.
  • Verblijf ter plaatste met half-pension.
  • Comfort-class t.w.v. € 52,50 per persoon.
 • 14-daagse busreis - Portugal - Algarve, Porto, Lissabon, Sevilla & Madrid

  14-daagse busreis - Portugal - Algarve, Porto, Lissabon, Sevilla & Madrid
  8
  ,
  7
  excellent
  Busreis Algarve, Porto, Lissabon, Sevilla & Madrid 
  Een gloednieuwe rondreis, die het mooiste van Spanje en Portugal verenigt met een heerlijke pauze van 4 dagen in de Algarve. Natuurlijk staan Lissabon en Porto op het programma maar ook het schitterende Sevilla en Madrid. Alles heerlijk verbonden middels de reis in onze comfortabele touringcar. Viva! Bekijk ook onze busrondreis Andalusië en o.a. Barcelona.
  Vertrek op: 8 april • 29 april • 20 mei • 2 september • 30 september
  Gegarandeerd vertrek 20 mei
  • Reis per Comfort-Class Touringcar.
  • Deskundige chauffeur/reisleider.
  • Hotelverblijf op basis van halfpension.
  • Excursies volgens programma.
  • Gidsen in Lissabon, Sevilla & Madrid
  • Afsluitende koffietafel.
 • 8-daagse vliegreis - Spanje - Schitterend Tenerife

  8-daagse vliegreis - Spanje - Schitterend Tenerife
  8
  ,
  2
  prachtig
  Tenerife is het grootste Canarische Eiland en heeft de mooiste bezienswaardigheden o.a. de grootste slapende vulkaan van Spanje, Pico del Teide, dit is tevens de hoogste berg. Totaal 3718 meter hoog. Het gebied rondom de vulkaan lijkt op een maanlandschap en is zeer zeker een bezoek waard. Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad. In deze stad staan veel mooie historische gebouwen. Deze 8-daagse reis wordt geheel begeleid door onze eigen reisleider.
  Vertrek op: 10 november
  • Vlucht Düsseldorf naar Tenerife
  • Maaskant reisleider.
  • Diverhotel**** Puerto de la Cruz
  • Verblijf op basis van half-pension
  • Transfer Luchthaven hotel v.v.
  • 1 koffer per persoon van 20 kg

Busreis Spanje
Spanje is al jaren één van onze topbestemmingen. Ook in 2017 en vooruitlopend op 2018 hebben we weer enkele comfortable busreizen Spanje samengesteld. Per comfortabele touringcar nemen we u mee naar verschillende hoogtepunten in Spanje. De reis gaat wat ons betreft niet alleen naar de bekende costa's maar juist ook naar cultuurhistorische gebieden in het binnenland. Bovendien hebben enkele aantrekkelijke overwinterreizen.

Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt genieten van prachtige uitzichten van het woeste en kale landschap van La Mancha.

Zo gaan we ook naar Sevilla en Granada waarbij in laatste stad natuurlijk de Alahambra zullen bezoeken. We zien de Spaanse Hoogvlakte bij Madrid en in Madrid zelf is natuurlijk ook genoeg te bewonderen. Daar aangekomen bent u bijvoorbeeld in de gelegenheid enkele beroemde musea te bezoeken zoals het Prado. 

Overwinteren Spanje
Elk jaar overwinteren we vanaf december tot en met maart in Spanje (of Portugal) waar onze bussen dan naar toe rijden. In een perfect overwinteringsklimaat aan de Costa del Sol verblijft u in comfortable hotel Vista del Mar. Daar aangekomen heeft u de gelegenheid excursies naar achterland te maken. Wat een genot! Het zuiden van Spanje biedt een scala aan afwisselende cultuurhistorische bezienswaardigheden. We brengen u er naar toe per comfortabele bus. Onderweg bezoeken we nog culturele pleisterplaatsen. Het hotel biedt alle comfort om heerlijk te overwinteren. Een ruime kamer, een fijn klimaat en loopafstand naar het strand. Bekijk onze overwinterreis naar de Costa del Sol.

Busreis Barcelona
Deze stad behoeft natuurlijk weinig introductie. Naast de beroemde Sagrada Familia biedt deze stad een keur van uiteenlopende bezienswaardigheden zoals Parc Guell. Met onze bus brengen u naar een prima middenklasse hotel vanwaar uit u excursies kunt maken. Een busreis Barcelona bij Maaskant Reizen wordt een vakantie waarover u nog lang zal nagenieten.

Hotels tijdens de busreis Spanje
Onze hotels zijn van alle comfort voorzien. Zo hebben we op alle kamers douche en een toilet. Tijdens de reis hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de inwendige mens want ook daar is voor gezorgd. Elke dag krijgt u op basis van half pension een prima maaltijd.

Spanje het land van passie en temperament. Onze schitterende busreizen Spanje gaan langs de mooiste steden en landschappen. Maaskant Reizen nodigt u graag uit om het Iberische schiereiland met zijn vele hoogtepunten te verkennen tijdens één van onze busreizen Spanje. 

Boeken voor een busreis Spanje kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op: Reistips Spanje. 

Waarom is reizen met de bus bijzonder?
Comfortabel en veilig. Dat zijn al twee steekwoorden waarmee we onze busreizen mee zouden willen omschrijven. U zweeft als het ware naar uw bestemming. In vergelijking met een vliegtuig is er aanzienlijk meer beenruimte. Er is geen rompslomp veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan. 

Veilig en comfortabel.
Eenmaal plaatsgenomen in onze comfortabele stoelen kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u gedaan. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een toilet en hebben een koffiebar. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om een luchtje te scheppen en om naar de WC te gaan. In de restaurants onderweg is het altijd mogelijk een broodje of een snack te genieten. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.

Samen en met elkaar.
Wat een busreis vaak onbedoeld leuk maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af. 

Een milieuvriendelijke manier van reizen.
Voor wat betreft milieuvriendelijkheid hebben we nog een verrassende argument. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme. Lees op deze pagina hier meer over.

90-jaar ervaring in busreizen.
Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 90-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan de busreis naar Madrid, Porto en Lissabon.

Maaskant Reizen: al 90 jaar onderweg naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. We maken er meer vakantie van!

Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op: Reistips Spanje.

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Busreizen Maaskant gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Akkoord