Bij al onze reizen vindt u op de detailpagina het geldende opstapschema, aanvullende voorwaarden en meer uitleg zijn hieronder te vinden.

Uitstaptijden

Afhankelijk van uw opstapplaats en verkeersomstandigheden liggen uitstaptijden tussen 17.00 uur en 22.00 uur voor onze reizen per touringcar. Definitieve uitstaptijden worden u bij terugkomst in Nederland medegedeeld zodat u tijdig de thuisblijvers kunt informeren.

Servicelijn; Service……

De busreizen van Maaskant Reizen vangen te allen tijde aan op ons wisselpunt in Vaals of Mons. De servicelijnen hierheen zijn, het woord zegt het al, service van Maaskant Reizen. Maaskant Reizen is nimmer verantwoordelijk voor vertragingen, ontstaan door welke oorzaak dan ook.

Vertrektijd

Op uw reisbescheiden staat de juiste tijd aangegeven vanaf uw opstapplaats, waarop de touringcar vertrekt.
Let goed op: mochten deze gegevens afwijken van het opstapschema in deze reisgids (hier gaat het om richttijden) dan moet u de gegevens op uw reisbescheiden aanhouden!

Wanneer u binnen 15 dagen voor vertrek boekt, kan het voorkomen dat de door u gekozen opstapplaats niet meer mogelijk is. In overleg met u zoeken we dan de voor u meest gunstige opstapplaats uit. De reiskosten naar de gekozen opstapplaats worden dan niet meer vergoed. In het geval u de bus heeft gemist op uw vertrekdag kunt u kontakt opnemen met het noodnummer van Maaskant Reizen, wat duidelijk op uw reisbescheiden vermeld staat. Wij nemen dan maatregelen om een aansluiting voor u te regelen. De extra kosten (trein, taxi enz.) zijn voor uw rekening. Deze reisbescheiden ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor uw vertrek.

Bus/Mini-bus/Taxi

Op onze servicelijnen wordt u veelal reeds door een touringcar van Maaskant Reizen opgehaald. Het kan echter ook voorkomen dat er een mini-bus, taxi of een touringcar van een collega-bedrijf u ophaalt of wegbrengt. Wees hierop attent.

Let wel

Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw uitstapplaats niet per touringcar wordt aangedaan, vervangend vervoer op basis van OV-2e klasse naar uw uitstapplaats wordt door Maaskant Reizen vergoed. Maaskant Reizen houdt zich het recht voor wijzigingen in het uitstapschema pas bekend te maken op het verzamelpunt bij terugkomst.

De groen ge-arceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerde opstapplaatsen, de overige opstapplaatsen zijn gegarandeerd vanaf 6 personen.

Indien er bij een niet-gegarandeerde opstapplaats onvoldoende deelnemers zijn kunt u in de dichtstbijzijnde gegarandeerde opstapplaats opstappen. Kosten hiervoor worden niet vergoed.

Let wel! Tijden zijn richttijden, de juiste tijd staat op uw reispapieren die u vanaf 10 dagen voor vertrek ontvangt!