Groepsreis Oostenrijk

Oostenrijk is een van de kleinste landen van Europa, maar is nog altijd twee keer groter dan Nederland. De Alpen trekken in de winter wintersporters en in de zomer wandelaars, fietsers en bergbeklimmers. Maar ook voor schitterende excursies per touringcar is Oostenrijk het land!

De bergen bieden een afwisselende natuur. Met gondels kunt u omhoog voor adembenemende vergezichten. In Krimml stort de hoogste waterval van Europa naar beneden.

Wenen en Salzburg

Oostenrijk heeft veel beroemde componisten voortgebracht. Salzburg is de stad van Mozart en in Wenen kom je veel te weten over Mozart en Beethoven. In het grote paleis Schönbrunn, het voormalige zomerverblijf van de keizer, wordt onder meer het verhaal van Sissi verteld.

1969 Onze eerste Oostenrijkreis

Al in de jaren zestig kwamen we veel in Oostenrijk. In de winter, maar ook in de zomer. Iedere leuke plaats kennen we en we weten de leuke stekjes te vinden. Die Oostenrijkse gezelligheid, wij kunnen maar moeilijk zonder.

Zullen we samen een offerte maken?

Voor je bedrijf of vereniging ben je op zoek naar een leuke reis in Oostenrijk? Dan willen we graag met je ‘om de tafel’, zodat we een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen voor een onvergetelijke groepsreis naar dit prachtige Alpenland. Klik op deze link om je gegevens achter te laten of bel direct met 0412-482828!