Busreizen - Overwinteren


Geheel verzorgde overwinterreizen per luxe bus naar de Costa del Sol of Algarve
Weg van de kou en overwinteren in een heerlijk mediterraan klimaat? Dat kan met onze bus-overwinterreizen. Je stapt op in een plaats dicht bij je eigen woonplaats. Van daaruit vervoeren we u per luxe bus, comfort class met veel beenruimte, naar de Costa del Sol of de Portugese Algarve. Onderweg is er niet alleen veel gezelligheid maar we stoppen we ook even op bezienswaardigwaardige plekken. We overnachten in enkele goede middenklas hotels.
Veilig overwinteren
Het grootste voordeel van onze busreizen is veiligheid en comfort. Er vindt eenmaal, bij aanvang van de reis een Corona-controle-plaats. Hierbij dient u uw QR-code/vaccin-bewijs of een negatief testbewijs te laten zien. Daarna bent u verlost van welke controle dan ook. Er is geen rompslomp veroorzaakt wordt door paspoortcontroles of lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Geweldige hotels om te overwinteren
We hebben voor de kerst 2021 en januari, februari en maart 2022 twee populaire bestemmingen in ons programma. U kunt kiezen uit Benalmadena aan de Costa del Sol waar u in een mooie studio met half-pension kunt verblijven. De andere locatie is Hotel Alto do Colina in Albufeira. Dit resort in de Algarve ligt in een prachtig gebied van 11 hectare vol met tuinen langs de kliffen, in de buurt van het strand van Santa Eulalia.
Overwinteren aan de Costa del Sol
Benalmádena heeft een perfect overwinteringsklimaat. Vanuit uw royale aparthotel heeft u gelegenheid tot het maken van enkele excursies naar Granada, Cordoba, Ronda, Gibraltar, Sevilla, Marbella, Malaga en Nerja. Deze excursies zijn niet verplicht maar wel héél gezellig. De combinatie van bus, hotel en excursies staan garant voor een gezellig en onvergetelijk verblijf aan de Costa del Sol. Bekijk alle details met foto's over deze overwinterreis op deze website.
Is overwinteren gezond?
Mensen die last hebben van depressies kunnen baat hebben bij overwinteren. Het verschilt van mens tot mens maar zonlicht zorgt doorgaans voor meer een vrolijkere stemming. Bovendien word je er energieker van. Overwinteren in een warm land kan bijdragen aan het tegengaan van sombere gevoelens.

Overwinteren heeft allerlei voordelen die je niet mag onderschatten.

Een overwinterreis met nieuwe indrukken stimuleert ook de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Onze busreizen zijn niet alleen gezellig maar je krijgt ook het een en ander te zien.

Soepele gewrichten
In de prettige warmte aan de Costa del Sol of Algarve is voor mensen met gewrichtspijn een prima uitkomst. Reumapatiënten en mensen met artrose kunnen hier baat bij hebben.

Ontwijk de kerststress
Een huis vol, wat we eten waar we eten, wie er mag komen en vooral wie niet. Allemaal vragen die u niet hoeft te stellen als op één van onze overwintervakanties bent. Bovendien krijgt je krijg je met wat extra zonlicht een Vitamine D-boost. Goed voor het immuunsysteem, botontkalking tegengaat en je spieren sterk houdt.

Bekijk onze overwinterreis naar de Algarve.
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Overwinteren.