Zorg goed voor elkaar

een hart onder de riem!

Iedereen heeft op dit moment te maken met de uitbraak van het Corona-virus. Het lijkt alsof we plotseling met z’n allen in een hele slechte film zijn beland. Een situatie waarin iedereen besmet kan raken en waarin kwetsbare mensen als eerste getroffen worden. Wat we nu meemaken is nog nooit vertoond.
We volgen daarom strikt de maatregelen die ons door de overheid worden opgelegd, dit voor de veiligheid van onze reizigers, medewerkers en onze medemensen. Los daarvan moeten we elkaar in deze tijd maximaal bijstaan. Met zijn allen kunnen we het virus de kop in drukken.

De reisbranche wordt zwaar getroffen door de Corona-crisis. Bij Maaskant Reizen werken onze mensen keihard om de huidige situatie het hoofd te bieden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat we in de toekomst samen weer de leukste vakanties kunnen maken.

Dit is echter momenteel niet het allerbelangrijkste.
Laten we komende weken goed voor elkaar zorgen. Elkaar veilig houden, en daar waar de ernst van de situatie nog niet duidelijk is, dringende en dwingende adviezen geven, alleen zo komen we hier met z’n allen doorheen.

Wij willen u bedanken voor uw steun en begrip en u een hart onder de riem steken!

Lees ook onze veel gestelde vragen aangaande het corona-virus Veelgestelde Vragen