6-daagse busreis

Kerst in Leipzig, Dresden en Weimar

vanaf € 549
8,4 Goed!
De familie Schepers/Hendriks gaf ons deze ****-beoordeling.
Wij, N .Schepers en Th.Hendriks hebben al verschillende reizen met u gemaakt.Elke keer is het ons prima bevallen, dat geldt zeker voor de chauffeurs, die zeer behulpzaam zijn, zeker als men al wat ouder is.Het eten was ook altijd goed, wat een goede vakantie nog beter maakt.Toevallig, viel gisteren de nieuwe catalogus in de bus. Omdat wij verleden jaar niet op vakantie konden gaan (i.v.m.operaties heup en hart) zitten we nu met plezier de gids door te bladeren en hebben al voorpret. Wij verheugen ons al op de vakantie die wij zeker gaan boeken!
Voor ons is MAASKANT gewoon RIANT!
Meer reviews
Met gidsen en bezoek aan Dresden, Leipzig, Weimar en Wittenberg

Deze kerstreis heeft alles wat Kerst in Duitsland zo bijzonder maakt, historie, cultuur en traditie, we bezoeken met onze lokale gidsen de steden Leipzig, Dresden, Wittenberg en Weimar elk met hun eigen karakter en betekenis, de sfeer in deze tijd van het jaar zal de kers op de taart zijn. U wordt uitstekend begeleid en reist per comfort-class touringcar. We verblijven in het uitstekende 4-sterren Atlanta hotel in Leipzig. Kerstavond vieren we met een sfeervol 4-gangen buffetdiner en ook de overige maaltijden tijdens onze reis zijn hier prima verzorgd. Frohe Weihnachten.

Een andere fantastische reis is naar het 5-daagse reis Leipzig, Dresden en Weimar.

vanaf € 549
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-class Touringcar met minibar, toilet en airco.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van halfpension.
Welkomstdrankje.
Gidsen in Leipzig, Dresden, Weimar en Wittenberg
Feestelijk 4-gangen kerstbuffet op 24 december.
Excursies volgens programma.
Comfort-class t.w.v. € 15,00 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
22 december: Naar Leipzig
Onze kerstreis begint; via onze servicelijnen verlaten we Nederland en rijden met onze comfort-class touringcar via Dortmund en Kassel naar uw standplaats Leipzig. Aan het begin van de avond bereikt u ons hotel waarna de kamerindeling diner en overnachting volgen.
23 december: Leipzig met gids
Een volledige dag Leipzig vandaag! 's Morgens kunt u genieten van de kerstsfeer en gezelligheid die In de historische binnenstad te vinden is. De kerstsfeer is overal volop te proeven. 's Middags maakt u met een lokale gids kennis met deze prachtige stad. Hierbij ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden: onder andere het Gewandhaus, de Thomaskerk waar Bach cantor was en het 91 meter hoge Monument van de Volkerenslag uit 1813. Diner in het hotel.
24 december Weimar met gids
Na een heerlijk ontbijtbuffet vertrekken we naar Weimar. Het historisch centrum van deze stad is een bezoek meer dan waard. Hier vinden we o.a. het Goethehuis en voorbeelden van de Bauhaus architectuur. In Weimar werkten ook Bach, Strauss en Liszt. Met onze locale gids maken we een rondwandeling door de stad. 24 december, de dag voor Kerst, is in Duitsland een belangrijkste dag. De winkels gaan om 12 uur dicht ter voorbereiding voor Heiligen Abend. De avond voordat Christus geboren wordt. Deze Kerstavond vieren we in het hotel met een sfeervol 4-gangen buffetdiner.
25 december: Wittenberg met gids
We genieten van kerstontbijt en worden relaxed wakker. Rond 11.30 vertrekken we naar Wittenberg, de stad van Luther waar hij in 1517 zijn 95 scripties op de kerkdeur nagelde. Met een gids maken we een 2 uur durende rondwandeling door de Altstadt We komen langs de kasteelkerk en de stadskerk en bezoeken het Lutherhuis (entree €6,00 p.p. niet inbegrepen, ter plaatse aan de chauffeur te voldoen). Aan het einde van de middag keren we terug naar ons hotel.
26 December: Dresden met gids
Na het ontbijt brengt onze chauffeur u naar Dresden, gelegen aan de rivier de Elbe. Deze stad heeft een prachtig historisch centrum waar niets meer herinnert aan de verwoestingen van de laatste wereldoorlog. Eerst maken we met de lokale gids een stadsrondrit waarbij u het beroemde laat-barokke residentiële slot Zwinger en de gerestaureerde Frauenkirche te zien krijgt. De middag is vrij te besteden in Dresden. Aan het einde van de middag naar Leipzig voor diner en overnachting.
27 december: Thuisreis
Na het ontbijt verlaat u boordevol indrukken het hotel en gaan we huiswaarts. Via onze servicelijnen wordt u weer naar uw uitstapplaats gebracht.

Lees aanvullende informatie in onze reistips over Duitsland
Hotel Atlanta Leipzig
Dit 4-sterrenhotel ligt in het zuiden van Leipzig. Het biedt een restaurant, geluiddichte kamers en spafaciliteiten met prachtig uitzicht op de skyline van Leipzig. Uw kamer is voorzien van airconditioning, een flatscreentelevisie, een bureau en een minibar. De eigen badkamer is voorzien van Carrara-marmer. WiFi is beschikbaar in het hele hotel en u kunt er elke dag 2 uur gratis gebruik van maken in de lobby. Het restaurant van het hotel, Pavillon, serveert maaltijden in buffetvorm. In de Garden Bistro kunt u genieten van een gevarieerd ontbijtbuffet. Een feestelijk 4-gangen kerstbuffet is inbegrepen op 24 december. Tot de spafaciliteiten van het Atlanta Leipzig behoren een moderne sauna, een hot tub en een kleine fitnessruimte. U kunt tevens een massage of een schoonheidsbehandeling boeken.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 100

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0DUKL
http://www.leipzig.de/

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Apeldoorn Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen-wijchen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerstraat P+R
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 549
8,4 Goed!
De familie Schepers/Hendriks gaf ons deze ****-beoordeling.
Wij, N .Schepers en Th.Hendriks hebben al verschillende reizen met u gemaakt.Elke keer is het ons prima bevallen, dat geldt zeker voor de chauffeurs, die zeer behulpzaam zijn, zeker als men al wat ouder is.Het eten was ook altijd goed, wat een goede vakantie nog beter maakt.Toevallig, viel gisteren de nieuwe catalogus in de bus. Omdat wij verleden jaar niet op vakantie konden gaan (i.v.m.operaties heup en hart) zitten we nu met plezier de gids door te bladeren en hebben al voorpret. Wij verheugen ons al op de vakantie die wij zeker gaan boeken!
Voor ons is MAASKANT gewoon RIANT!
Meer reviews