Waarom een Maaskant Groepsreis?

Maaskant Reizen wil jouw groep laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier zodat iedere minuut van je reis wordt ervaren als een heerlijke vakantie.

Uw wensen; onze leidraad

Of het nu gaat om een dagje weg met collega’s, met het voltallige personeel in meerdere touringcars naar een prachtige stad binnen Europa of een exclusief bezoek aan een speciaal evenement of beurs, wij maken er een unieke belevenis van.

Jouw groep, onze touringcars

Binnen ons wagenpark hebben wij kant en klare oplossingen voor elke vorm van vervoer. Of je groep nu 15 of 1500 personen betreft.

Moderne veilige touringcars waarin je ruim kunt zitten. Voorzien van klimaatregeling, die er voor zorgt dat het 's winters lekker warm is en 's zomers heerlijk koel blijft. Een fijne audio- en videoinstallatie om iets te kunnen presenteren onderweg of voor onze gids om heldere uitleg te kunnen geven.

Hotels 3-4-5 sterren? At your service

Behalve het vervoer kunnen wij natuurlijk alle andere elementen die een reis het predikaat geslaagd meegeven verzorgen. Te denken valt hierbij aan de op jouw wensen toegesneden hotelaccommodatie in elke categorie, leuke restaurants of zelfs catering aan boord van onze touringcars. Gekwalificeerde gidsen en bijv. entreekaarten voor tentoonstellingen of attracties. Je bereikt onze afdeling groepsreizen via info@maaskant.com. Bellen kan natuurlijk ook 0412-482828.

Wij helpen je graag op weg, want ook voor onze groepsreizen en incentives geldt;........

Maaskant Reizen maakt er meer vakantie van!