Busreizen - Duitsland


Busreis Duitsland
Met enige ironie zou je kunnen zeggen dat het een busreis Duitsland, een reis naar de buren is. Niets is minder waar. Duitsland biedt een schat van cultuurhistorische bezienswaardigheden dat het onterecht soms wordt overgeslagen. Onder leiding van een ervaren chauffeur maakt u een reis door de geschiedenis van Europa. Afhankelijk van de reis komen ook natuurliefhebbers bij ons aan hun trekken bijvoorbeeld bij een bezoek aan het Beierse en Zwarte Woud. In de steden bent in de gelegenheid een eigen programma samen te stellen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.
Busreis Beieren
Dit is een relax-reis van de eerste orde. In de eerste plaats zijn we in betrekkelijk korte tijd al op onze bestemming aangekomen. U verblijft in een uitstekend middenklasse hotel alwaar enkele dag kunt genieten van een heerlijke maaltijd. In deze busvakantie Duitsland heeft u gelegenheid uitstapjes te maken naar Tjechië en Regensburg. Bekijk hier de Busreis Beieren.
Busreis Dresden
Eén van onze busreizen Duitsland gaat naar ook naar Dresden. Deze stad, ook wel genoemd het Florence aan de Elbe, heeft die het zwaar te verduren gehad in de 2e W.O. maar is wonderbaarlijk uit haar as herrezen. Onderdeel van deze reis is een bezoek aan de stad Leipzig die eveneens in het voormalig Oost-Duitsland ligt. Deze busreis Dresden/Weimar heeft cultureel tintje want een bezoeken aan deze steden staat garant voor cultuur en romantiek. Leipzig is als muziekstad bekend omdat dit de standplaats was van Bach. Weimar, nog niet genoemd maar is zeker onderdeel van de reis, heeft tenslotte een door de UNESCO tot Werelderfgoed verklaard historisch centrum.
Busreis Berlijn
In onze arrangementen van busreizen Duitsland mag natuurlijk de hoofdstad niet ontbreken. Alle highlights van deze wereldstad komen bij een busreis Berlijn aan de orde zoals Der Kurfürstendam en De Brandenburger Tor. U bent in de gelegenheid bezienswaardigheden met een gids te bezoeken of geheel op eigen gelegenheid. Verblijf in prima middenklasse hotel.
Stedenreis Duitsland
Zoals u al kunt lezen organiseert Maaskant verschillende stedenreizen naar Duitsland. Dat doen we omdat Duitsland in cultuurhistorisch opzicht echt veel te bieden heeft. De scheiding van tussen Oost en West die zo lang heeft standgehouden maakt Duitsland in verschillende opzichten een boeiend land. Zo gaan onze bussen dus ook naar Oost-Duitsland en doen we daar Dresden, Weimar, en Leipzig aan. Bekijk hier eventueel deze busreis Duitsland.

Onze hotels zijn van alle comfort voorzien. Zo hebben we op alle kamers douche en een toilet. Tijdens de reis hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de inwendige mens want ook is voor gezorgd. Elke dag krijgt u op basis van half pension een prima maaltijd.

Tips en meer wetenswaardigheden over Duitsland?
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Duitsland.