1-daagse busreis - Nederland - Dagtocht Soldaat van Oranje - Lezersreis

9,2
Excellent
Algemeen
algemeen_b0ooab_001.jpg
Met o.a. Entree Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang en diner in Noordwijk

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Van dag tot dag
dagtotdag_b0ooab_001.jpg
Programma
Op de door u geselecteerde opstapplaats wordt u opgehaald door onze chauffeur en stapt u in één van onze comfortabele touringcars. Vervolgens rijden we via onze servicelijn naar de Theater Hangaar bij Vliegveld Valkenburg in Katwijk bij Leiden, waar het theaterspektakel Soldaat van Oranje - De Musical plaatsvindt. We arriveren daar om plm. 13.00 uur zodat u nog voldoende tijd heeft om een consumptie o.i.d. te gebruiken. De voorstelling begint om 14.00 uur. Na afloop van de voorstelling, plm. 17.30 uur, wachten onze chauffeur en touringcar u op om u naar Noordwijk aan Zee te brengen waar het diner voor u klaar staat. Om 19.30 uur vertrekken we weer naar uw eigen regio. Aankomst tussen 20.30 en 22.30 uur afhankelijk van uw uitstapplaats. Uw entreebewijs voor de musical ontvangt u van uw chauffeur.

Met de informatie van nu (15 juli 2020) zullen onze arrangementen Soldaat van Oranje vanaf september weer doorgaan. Natuurlijk met enkele aanpassingen tijdens de busreis zie hier en met de vereiste ruimte tussen u en overige bezoekers.


Over de voorstelling
Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar vanuit eigen regio naar Vliegveld Valkenburg
Bezoek aan de middagvoorstelling Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang
Diner in Noordwijk aan Zee, na afloop van de voorstelling
V.A. € 139

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!