10-daagse busreis

Genieten in Dalmatië

vanaf € 999
8,7 Prachtig!
Rien en Anny Biemans gaven ons deze ****-beoordeling
4-5-2023 - Voor ons de tweede keer met Maaskant reizen op stap. Vorig jaar naar Toscana in Italië en dit jaar naar Kroatië. Zeer genoten van beide reizen omdat alles goed verzorgd was. Gewoon geen gedoe, lekker zorgeloos genieten met een goede begeleiding, hotels en lekker eten. Ook fijn de gezellige afsluiting van de reizen. We kijken alweer uit naar onze volgende reis met Maaskant reizen en gaan volgend jaar weer gewoon boeken. Groet Anny en Rien Biemans.
Meer reviews
Met o.a. Sibenik, Zadar, Trogir, Split en Vodice!

Eeuwenoude cultuur onder de Dalmatische zon. De Sibenik Rivièra is een gebied met een onmetelijke rijkdom aan cultuurhistorische monumenten, gezegend met een schitterende natuur en een spectaculaire kustlijn. Vele honderden eilandjes, diverse nationale parken en het azuurblauwe water van de Adriatische Zee vormen het weergaloze decor voor deze reis! Bezoeken aan Sibenik, Zadar, Trogir, Split en onze verblijfplaats Vodice zullen u zeker aangenaam verrassen. Maar ook het prachtige nationale park Krka staat op ons programma zodat deze reis een zeer aangename mix is van cultuur en natuur.

vanaf € 999
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Verblijf in hotels op basis van 8x half-pension 1x logies met ontbijt.
Excursies volgens programma.
Afsluitende koffietafel.
Comfort-Class t.w.v. € 25 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1 Naar Oostenrijk
Via onze (vroege!) servicelijnen naar Vaals (kopje koffie met vlaai) naar Oostenrijk (mogelijkheid voor diner onderweg). Na aankomst kamerverdeling.
Dag 2 Oostenrijk-Vodice
Langs Ljubljana en Zagreb reizen we vandaag naar Vodice en nemen onze intrek in Hotel Miramare****.. Kamerverdeling en diner.
Dag 3 Vrij in Vodice
Na 2 reisdagen is het heerlijk relaxen in onze vakantieplaats Vodice. Een duik in het zwembad, een wandeling langs de zee of met een boek op ’t terras; geniet! Het centrum en het locale busstation van Vodice liggen op minder dan 500 meter afstand.
Dag 4 Zadar en Pag
Naar de vroegere hoofdstad van Dalmatië: Zadar, met haar vele historische gebouwen, middeleeuwse stadsmuren en de Donatuskerk! ’s Middags het eiland Pag; olijfolie, wijn en schapenkaas zijn bekende producten van dit mooie eiland. Diner in het hotel.
Dag 5 Trogir en Split
Twee steden van de Unesco Werelderfgoedlijst; Trogir deze middeleeuwse stad is eigenlijk een eiland d.m.v. bruggen verbonden met het vasteland en Split, met o.a. het paleis van de Romeinse keizer Diocletianus. Split, de grootste Dalmatische stad die ontstond nadat de Romeinse Keizer Diocletianus hier zijn paleis liet bouwen, een van de best bewaarde Romeinse Paleizen en het hart van Split.
Dag 6 Nationaal Park Krka
Deze dag staat in het teken van de overweldigende natuur die Dalmatië te bieden heeft. We genieten met volle teugen van het Nationale Park Krka. U kunt hier naar hartenlust rondwandelen over de prachtig aangelegde boardwalk, langs de talloze watervallen, stroomversnellingen en mangroves.
Entree Nationaal Park Krka €16 p.p. (niet inbegrepen)
Dag 7 Sibenik
‘s Ochtends vrij. ’s Middags naar de sfeervolle havenplaats Sibenik, Deze eeuwenoude stad is de oudste stad aan de Adriatische kust in Kroatië die door de Kroaten zelf is gesticht, en de stad heeft een heel bijzonder visitekaartje: de prachtige St. Jakob Kathedraal uit de 15e eeuw, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.!
Dag 8 Vrije dag
Vandaag hebben we een heerlijke vrije dag in Vodice. Bij de chauffeur kunt u evt. een boottocht boeken.
Dag 9 Naar Oostenrijk
Door Slovenië rijden we naar ons overnachtingsadres in Oostenrijk. Hier gebruiken we ook het diner.
Dag 10 Thuisreis
Terugkeer naar Nederland. Over de autobanen rijden we langs de steden Neurenberg, Würzburg en Frankfurt naar Vaals waar we deze reis afsluiten met een koffietafel. Hierna brengen we u, nog vol van indrukken aan deze prachtige vakantie, naar uw uitstapplaats.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Kroatië
****Hotel Miramare
Tijdens deze reis verblijven we 7 nachten in het prachtige ****Hotel Miramare in Vodice. Hotel Miramare biedt kamers met airconditioning, een groot terras bij het zwembad en een restaurant op slechts 50 meter van het strand. Het centrum en het lokale busstation van Vodice liggen op minder dan 500 meter afstand. Alle kamers hebben een balkon, waarvan sommige met een goed uitzicht over de Adriatische Zee. Standaard kamerfaciliteiten zijn onder meer satelliettelevisie, een minibar en gratis WiFi.

Tijdens een rondreis als deze bestaan er verschillen tussen de hotels onderling u dient hier rekening mee te houden. Overnachtingshotels, in landen als Duitsland en Frankrijk, op de heen- & terugreis van uw rondreis, zijn eenvoudig van aard, gelieve hier rekening mee te houden. Namen en adressen van alle hotels ontvangt u bij uw laatste reispapieren.
Toeslagen & extra's

1persoonskamer € 230

2-persoonskamer zeezijde € 59 p.p.

Locale stadsgidsen Zadar, Trogir en Split en Sibenik bij te boeken bij de chauffeur
Entrees niet inbegrepen

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema E
Reisnummer: B0KRSI
www.croatia.hr

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Hertog Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid (A2)
nijmegen
Nijmegen, K+R van Station de Goffert zijde Neerbosscheweg
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 999
8,7 Prachtig!
Rien en Anny Biemans gaven ons deze ****-beoordeling
4-5-2023 - Voor ons de tweede keer met Maaskant reizen op stap. Vorig jaar naar Toscana in Italië en dit jaar naar Kroatië. Zeer genoten van beide reizen omdat alles goed verzorgd was. Gewoon geen gedoe, lekker zorgeloos genieten met een goede begeleiding, hotels en lekker eten. Ook fijn de gezellige afsluiting van de reizen. We kijken alweer uit naar onze volgende reis met Maaskant reizen en gaan volgend jaar weer gewoon boeken. Groet Anny en Rien Biemans.
Meer reviews