Busreizen - Kroatië


Busreis Kroatië
Kroatië is een land met ongekende mogelijkheden. Zon, zee en vooral schappelijke prijzen. In ons pakket voor 2023 staan een aantal topbestemmingen Kroatië met voor elk wat wils. Met een busreis via Maaskant Reizen bent u van alle gemakken voorzien en heeft u beste kwaliteitsverhouding. Comfort in de bus en daarna prima middenklasse hotels met fijne kamers. Een greep uit de bestemmingen. Bekijk onze busrondreis prachtig Kroatië
Busrondreis naar Split
Al het moois van Kroatië verpakt in één busrondreis zit bijvoorbeeld in de busreis naar Split en Dubrovnik. De reis is een potpourri van erfgoed en culturele hoogtepunten. Wat het erfgoed betreft. De Plitvice-meren zijn onderdeel van de werelderfgoedlijst van Unesco. Op deze romantische plek zullen we ook een overnachting hebben. Daarna zullen we doorrijden naar de Rivièra van Makarska voor heerlijk verblijf aan de kust. Meer lezen over deze busreis Kroatie?
Busreis Kroatië Kvarner Riviëra
Een zeer geliefde bestemming is de Kvarner Riviëra gelegen op het schiereiland Istrië. Vanwege de beschutte ligging en de nabijheid van de zee zijn dit uitgangspunten voor een zeer aangenaam klimaat. Het is dan ook een zeer geliefd vakantie- en kuuroord geworden. Dit deel van de kust ook bekend vanwege haar zeldzame subtropische bloemen en planten waarvan een deel altijd wel in bloei staat. Dit komt vanwege de bescherming van de hoge bergen in het noorden waardoor door koude winden geen toegang hebben. Tijdens deze busreis Kroatië kunt excursies maken naar Krk en de Grotten van Postojna. Gezelligheid zal niet ontbreken want overal zult u folklore aantreffen en 's-avonds is er veel muziek. Kortom alle ingrediënten voor een onvergetelijke busreis.
Hotels Kroatië
Tijdens onze busreizen Kroatië verblijven we in goede middenklasse hotels. Eten is hierbij inbegrepen en alle kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet. Kies een reis uit het overzicht hierboven. We tappen deze busvakantie uit een ander vaatje! We garanderen u dat deze busreis Kroatie een vakantie wordt om nooit meer te vergeten.

Boeken voor een busreizen Kroatië kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden?
Waarom is reizen met de bus bijzonder?
Reizen met de bus naar Kroatie duurt een volle dag maar het is in de eerste plaats comfortabel en veilig. In vergelijking met een vliegtuig heeft u aanzienlijk meer beenruimte. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! Er is geen rompslomp veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Comfortabel en veilig
Als u eenmaal plaats heeft genomen op onze geriefelijke stoelen dan kunt vanaf dan alles met een gerust hart achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u geregeld. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een WC en hebben een koffiebar waar u ook soep kan maken. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om de benen te strekken en om naar het toilet te gaan. Desgewenst zorgt u op dat moment voor de inwendige mens. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.
Gezelligheid staat voorop
Wat een busreis vaak onbedoeld bijzonder maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af. U wil meer autonomie? Ook dat is natuurlijk geen probleem.
Duurzaam toerisme
Voor wat betreft milieuvriendelijkheid hebben we nog een verrassende mededeling. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme.

Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 90-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan de busreis naar Kroatie.

Maaskant Reizen: al 90 jaar onderweg naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. We maken er meer vakantie van!
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Kroatië.