5-daagse busreis

Typisch Schotland

vanaf € 599
Met o.a. York, Edinburgh en de Highlands

Ontdek tijdens deze betoverende 5-daagse comfort-class reis door de Schotse landschappen van Schotland. We verkennen historische steden zoals Edinburgh en York. Bewonderen majestueuze kathedralen, schilderachtige steegjes en prachtige gebouwen. Maar genieten vanuit onze luxe touringcar ook van pittoreske meren en fjordachtige wateren. Een onvergetelijke reis vol cultuur en natuurlijke schoonheid wacht op u.

Geïnteresseerd in een busreis Ierland? Bekijk onze twee   fantastische busreizen Ierland.

vanaf € 599
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar. Deskundige chauffeur/reisleider.
Overtocht Rotterdam-Hull v.v. in 2-persoons binnenhut v.v.
2x overnachting op basis van half-pension.
Overnachting aan boord op basis van logies-ontbijt.
Stadstour Edinburgh met gids.
Stadswandeling York met gids.
Comfort-class t.w.v. € 12,50 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1 Rotterdam – Hull
Via onze servicelijnen arriveert u in de loop van de middag in Rotterdam waar u (rond 18.00 uur) inscheept op de ferry van P&O ferries. Afvaart om 21.00 uur. Tijdens de overtocht kunt u op eigen gelegenheid het diner (niet inbegrepen) gebruiken in een van de restaurants. Aan boord zijn volop mogelijkheden om u ‘s avonds te vermaken. U verblijft in een binnenhut met stapelbed. Tegen een toeslag kan u een binnenhut met benedenbed of een buitenhut met benedenbed reserveren.
Dag 2 Edinburgh
Na het ontbijtbuffet aan boord ontschepen we en rijden noordwaarts naar Edinburgh. Hier komen we rond de middag aan en ontmoeten onze gids voor een uitgebreide stadstour. We zien indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals Edinburgh Castle (entree niet inbegrepen), de schilderachtige steegjes en de prachtige gebouwen in de oude binnenstad, evenals de beroemde Royal Mile tussen het kasteel en het Paleis van Holyroodhouse. Vergeet ook niet de mooie New Town. Na een dag vol ontdekkingen, overnachten we in de sfeervolle omgeving van Aberfoyle. Diner in het hotel.
Dag 3 Highlands
De dag begint met een rit langs Loch Lomond. De afwisselende landschappen symboliseren de overgang van de Lowlands naar de Highlands. Veel bezoekers beschouwen het als het mooiste meer van Schotland. We reizen door het wilde en romantische Glen Coe en langs het fjordachtige Loch Linnhe naar de betoverende havenstad Oban aan de Atlantische kust. Oban dient niet alleen als veerhaven voor de nabijgelegen eilanden, maar is ook een populaire bestemming voor cruiseschepen van over de hele wereld. Via het charmante dorpje Inveraray aan Loch Fyne keren we terug naar het hotel. Diner in het hotel.
Dag 4 Via York naar Hull
Op weg naar Hull stoppen in het 2000 jaar oude York. Deze verborgen hoofdstad van Noord-Engeland behoort tot de mooiste historische steden van ons continent. Van verre zie je al de York Minster, de indrukwekkendste en waarschijnlijk mooiste kerk van Groot-Brittannië. De oude binnenstad is een goed bewaard gebleven middeleeuws monument. Na een stadswandeling met een Deskundige gids vertrekken we naar de haven van Hull, waar 's avonds de overtocht naar Rotterdam begint.
Dag 5 Aankomst in Nederland
Na het ontbijtbuffet aan boord ontschepen we en u wordt door onze servicelijnen weer teruggebracht naar uw opstapplaats. Onze reis zit er (helaas) op.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Schotland
Middenklasse Hotels en ferry Rotterdam-Hull v.v.
Tijdens deze busreis verblijft u 2 nachten in het Rob Roy hotel nabij Aberfoyle op basis van halfpension. Uiteraard hebben alle kamers bad of douche en toilet. De naam- en adresgegevens ontvangt u ongeveer 1 week voor vertrek bij uw reispapieren. Op de ferry verblijft u in een 2 persoonsbinnenhut met stapelbed. Tegen een toeslag kunt u een binnenhut met benedenbed of een buitenhut met benedenbed reserveren. De verzorging aan boord is op basis van logies met ontbijt.

Tijdens een rondreis als deze kunnen er verschillen bestaan tussen de hotels onderling u dient hier rekening mee te houden. Namen en adressen van alle hotels ontvangt u bij uw laatste reispapieren.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer/1-persoonsbinnennhut € 170
2-pers. binnenhut/benedenbedden € 59 p.p.
2-pers. buitenhut/benedenbedden € 85 p.p.
Maaltijdpakket (2x diner) v.v. € 59 p.p.

Helaas kunnen hotels vanwege variabele kosten hun tarieven niet meer 10 maanden van tevoren vaststellen. Daarom kan het incidenteel voorkomen dat we de prijs van bovenstaande reis na publicatie moeten aanpassen. Reeds geboekte reizen worden niet meer verhoogd. De prijs zoals nu vermeldt op deze pagina is de op het moment geldende prijs.Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema F
Reisnummer: B0UKSS

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
nederweert meib
Nederweert, Parkeeplaats Meiberg Burger King
rotterdam europoort
Rotterdam-Europoort, Terminal P&O Luxemburgerweg
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 599