1-daagse busreis

André Rieu Terras-Diner-arrangement–Zuid

vanaf € 0
Aanbieding voor de lezers van de Stem, Brabants & Eindhovens Dagblad; met o.a. Concertbeleving vanaf Terras inclusief diner en reis per luxe tourist-class touringcar

Opstapplaatsen in Brabant en genieten vanaf de terrassen rondom het Vrijthof inclusief een gezellig diner! André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten rondom het meest romantische plein van Nederland, in juli 2024 geeft André voor alweer het achttiende jaar op rij zijn geliefde concerten.   Kijk voor overige regio's op ons overzicht van dagtochten

vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar met airconditioning
Toegangsbewijs voor concert vanaf Terras inclusief diner

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is.

Via onze opstapplaatsen reizen we per luxe touringcar naar Maastricht waar we om plm. 18.00 uur aankomen op De Markt. Vanaf hier loopt u richting het Vrijthof (plm. 500 m). Daar aangekomen nemen we gezellig plaats op terras van het restaurant aan de rand van het Vrijthof. Vanaf hier kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner en daarna vanaf het terras het concert beleven dat om 21.00 uur begint en tot ca. 23.45 uur duurt. Ongeveer 30 minuten na afloop vertrekken we weer met onze luxe touringcar en brengen we u naar uw uitstapplaats.

BELANGRIJKE INFORMATIE
** Uw zicht op het podium is zeer beperkt, daarom, staan er rondom het Vrijthof beeldschermen waarop u het concert goed kan zien en beleven.
** U ontvangt uw toegangsbewijs op de dag van vertrek van uw chauffeur.
** We hebben plaatsen gereserveerd op de terrassen van restaurant Le Theatre en restaurant In Den Ouden Vogelstruys. U kunt hier géén voorkeur voor aangeven. U hoort op de dag van vertrek op welk terras u kunt plaats nemen.
** Op het terras wordt een drie-gangen menu geserveerd. Het betreft een verrassingsmenu en dit menu wordt niet vooraf bekend gemaakt door de restauranthouders. Indien er speciale dieet- of allergie-wensen zijn, dan horen we dit graag van tevoren, zodat we de restauranthouders kunnen informeren.
** Uw arrangement is exclusief drank. De drankjes die u bestelt, dient u bij het restaurant af te rekenen voordat u het terras verlaat.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's

Reserveringskosten €5 per persoon

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinsenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0