Busreizen - Spanje


Busreis Spanje
Spanje is al jaren één van onze topbestemmingen. Ook in 2019 hebben we weer enkele comfortable busreizen Spanje samengesteld. Per comfortabele touringcar nemen we u mee naar verschillende hoogtepunten in Spanje. De reis gaat wat ons betreft niet alleen naar de bekende costa's maar juist ook naar cultuurhistorische gebieden in het binnenland. Bovendien hebben enkele aantrekkelijke overwinterreizen.

Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt genieten van prachtige uitzichten van het woeste en kale landschap van La Mancha.

Zo gaan we ook naar Sevilla en Granada waarbij in laatste stad natuurlijk de Alahambra zullen bezoeken. We zien de Spaanse Hoogvlakte bij Madrid en in Madrid zelf is natuurlijk ook genoeg te bewonderen. Daar aangekomen bent u bijvoorbeeld in de gelegenheid enkele beroemde musea te bezoeken zoals het Prado.
Overwinteren Spanje
Elk jaar overwinteren we vanaf december tot en met maart in Spanje (of Portugal) waar onze bussen dan naar toe rijden. In een perfect overwinteringsklimaat aan de Costa del Sol verblijft u in het comfortabele hotel Benalmadena Palace****. Daar aangekomen heeft u de gelegenheid excursies naar achterland te maken. Wat een genot! Het zuiden van Spanje biedt een scala aan afwisselende cultuurhistorische bezienswaardigheden. We brengen u er naar toe per comfortabele bus. Onderweg bezoeken we nog culturele pleisterplaatsen. Het hotel biedt alle comfort om heerlijk te overwinteren. Een ruime kamer, een fijn klimaat en loopafstand naar het strand.
Busreis Barcelona
Elk jaar frissen we onze stedenreizen op. Spanje heeft prachtige steden met een enorme geschiedenis maar ze liggen niet altijd dicht bij elkaar. De steden in het noorden Bilbao bijvoorbeeld is en prachtige stad met een schitterend museum, Guggenheim maar het ligt niet in een zelfde route als je ook Barcelona wil bezoeken. Zo verschilt de per jaar dus ook ons reisaanbod. Bekijk de busreis naar het noorden van Spanje.

De stad Barcelona behoeft natuurlijk weinig introductie. Naast de beroemde Sagrada Familia biedt deze stad een keur van uiteenlopende bezienswaardigheden zoals Parc Guell. Met onze bus brengen u naar een prima middenklasse hotel vanwaar uit u excursies kunt maken. Een busreis Barcelona bij Maaskant Reizen wordt een vakantie waarover u nog lang zal nagenieten.
Bedevaartsreis Spanje
In ons uitgebreide reizenpakket mogen ook onze bedevaartreizen niet ontbreken. Nog steeds zijn deze reizen populair. Voor wat Spanje betreft zit Santiago de Compostella en Fatima altijd wel in ons aanbod. Uw bezoekt niet alleen kerken maar u bent ook op ontdekkingsreis door Spanje. U doet enkele cultuurhistorische plekken aan en tegelijkertijd geniet u van een geheel verzorgde reis zonder ergens naar om te kijken. Bekijk hier onze busreis naar Barcelona, Montserat, en Fatima.
Hotels tijdens de busreis Spanje
Onze hotels zijn van alle comfort voorzien. Zo hebben we op alle kamers douche en een toilet. Tijdens de reis hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de inwendige mens want ook daar is voor gezorgd. Elke dag krijgt u op basis van half pension een prima maaltijd.

Spanje het land van passie en temperament. Onze schitterende busreizen Spanje gaan langs de mooiste steden en landschappen. Maaskant Reizen nodigt u graag uit om het Iberische schiereiland met zijn vele hoogtepunten te verkennen tijdens één van onze busreizen Spanje.

Boeken voor een busreis Spanje kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden?
Waarom is reizen met de bus bijzonder?
Comfortabel en veilig. Dat zijn al twee steekwoorden waarmee we onze busreizen mee zouden willen omschrijven. U zweeft als het ware naar uw bestemming. In vergelijking met een vliegtuig is er aanzienlijk meer beenruimte. Er is geen rompslomp veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! U komt uitgerust op uw bestemming aan.
Veilig en comfortabel
Eenmaal plaatsgenomen in onze comfortabele stoelen kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u gedaan. Onze bussen zijn vanzelfsprekend voorzien van een toilet en hebben een koffiebar. Bovendien stoppen we sowieso even om de twee uur (afhankelijk van de bestemming) om een luchtje te scheppen en om naar de WC te gaan. In de restaurants onderweg is het altijd mogelijk een broodje of een snack te genieten. Op de plaats van bestemming is het eten meestal inbegrepen.
Samen en met elkaar
Wat een busreis vaak onbedoeld leuk maakt is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw stappen elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid op vakantie voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af.
Een milieuvriendelijke manier van reizen
Voor wat betreft milieuvriendelijkheid hebben we nog een verrassende argument. Onze bussen voldoen aan de strengste milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoermiddelen. Hier dragen we ons steentje bij aan duurzaam toerisme. Lees op deze pagina hier meer over.
90-jaar ervaring in busreizen
Onze busreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze 90-jarige ervaring. Met onze hotels hebben we vaak een jarenlange relatie. Onze vakantiebelevingen zijn vaak onvergetelijk. Eén van onze populairste bestemmingen is Italië. Naar dit land hebben we een zeer gevarieerd aanbod samengesteld. Bekijk het aanbod busreizen Italië
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Spanje.