Busreizen - Frankrijk


Busreis Lourdes
Lourdes is één van de bekenste bedevaartsoorden ter wereld. In 1858 verklaarde Bernadette Soubirous, toen een 14-jarig meisje, tussen 11 februari en 16 juli verschillende verschijningen te hebben gezien. Deze verschijningen werden door de belangrijkste hoogwaardigheidsbekleders van die tijd beschouwd als die van de Heilige Maagd Maria. Vanaf dat moment wordt Lourdes een bedevaartsplek.
Nevers
U heeft de keuze deze busreis Lourdes uit te breiden met een bezoek aan het klooster van Nevers gelegen in Midden-Frankrijk. Bekijk hiervoor de verschillende busreizen Lourdes Onze luxe touringcar is van alle gemakken voorzien. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt genieten van prachtige uitzichten van bijvoorbeeld Pyreneeën. Bekijk de busreis Lourdes via Nevers.
Busreis Côte d'Azur & Bloemenriviera
Een heerlijke lente of nazomer aan de Middellandse zee? In deze periode is het klimaat hier perfect. Het is nooit te warm en nooit te fris. In de zee zwemmen kan in oktober gewoon nog. Tijdens deze relaxte reis doet u verschillende beroemde plaatsen aan die u bekend voorkomen zoals Cannes, St-Tropez en Monaco. Prachtige kustpanorama's en het prachtige achterland laten indrukken achter die u nooit zal vergeten. Een gezellige reis maar vooral ook een busreis die gaat naar een plek waar het toerisme ooit haar bakermat vond.
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Frankrijk.