9-daagse busreis

Kirchberg in Tirol

vanaf € 0
Met o.a. Salzburg, Merentocht, Innsbruck & Watervallen van Krimml

Ons mooie verblijf, centraal in Kirchberg, heerlijk eten, mooie excursies en ouderwetse gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van deze 9-daagse comfort-class busreis. Dus Servus in Oostenrijk! In de directe nabijheid liggen Sankt-Johann en Kitzbühel in de Kitzbüheler Alpen. Ook het Kaisergebergte ligt niet ver weg. We maken excursies naar o.a. een van de mooiste meren van Oostenrijk, de Achensee, beklimmen de Grossglockner en nog veel meer. Uw 4-sterren hotel, centraal in Kirchberg maakt de reis af. Stap maar snel in!

Als u geïnteresseerd bent in deze reis...bekijk dan ook onze busreis naar Salzbugerland & Filzmoos

vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf o.b.v. 8x halfpension.
Gezellige muziekavond in het hotel.
Excursies volgens programma.
Comfort-Class t.w.v. € 22,50 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1 Naar Zuid Duitsland
Onze servicelijnbus brengt u naar Vaals waar u kan genieten van een kopje koffie met Limburgse vlaai. Daarna stapt u in de touringcar met bestemming Kirchberg. We rijden vandaag naar Zuid-Duitsland voor onze eerste overnachting en diner.
Dag 2 Naar Kirchberg in Tirol
Na het ontbijt rijden we naar Salzburg voor een bezoek aan de Mozartstad. U krijgt hier ruim voldoende tijd om de stad te bezoeken. Salzburg kende een roerige periode tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zo werd tijdens de Kristallnacht in 1938 de synagoge van Salzburg verwoest en heeft de stad in 1944 en 1945 zwaar te lijden gehad onder de luchtbombardementen die de Duitsers uitvoerden. Een groot deel van de infrastructuur van de stad werd vernietigd. Gelukkig bleven veel barokke gebouwen wel overeind. Na dit bezoek vervolgen we onze reis naar ons Hotel in Kirchberg voor de kamerverdeling en het diner. Op een van de avonden is er een gezellige muziekavond, uw chauffeur informeert u!
Dag 3 Vrije dag
Een heerlijke vrije dag om even bij te komen van de reis. Verken de omgeving middels een mooie wandeling of heerlijk met een boek in de zon! Diner in het hotel.
Dag 4 Wonderbaarlijke merentocht
Vandaag nemen we u mee op onze wonderbaarlijke merentocht. We maken onze eerste stop in Pertisau, gelegen aan de Achensee, waar u een wandeling kunt maken langs het meer of evt. een boottocht (uw chauffeur/reisleider informeert u). Via een lunchstop aan de Tegernsee en de Duitse Alpenstrasse, Schliersee naar Bayrischzell, Kufstein en de Walchsee keren we terug naar ons hotel. Tijdens het diner zult u nog nagenieten van deze mooie dagtocht. Diner en overnachting in Kirchberg.
Dag 5 Vrij of Grossglockner
Vandaag bent u vrij of kunt u facultatief mee naar de Grossglockner (bij boeking op te geven € 19) We rijden via Bruck an der Grossglocknerstrasse naar de beroemde Frans Josef Höhe. Hier kunt zelf een wandeling maken op de Gletschers. Na de Frans Josef Höhe rijden wij via Heiligenblut, Lienz en Mittersill terug naar ons hotel voor een heerlijk diner. Diner en overnachting in ons Hotel Kirchbergerhof.
Dag 6 Rattenberg & Innsbruck
Vandaag maken we een excursie naar het historische Rattenberg en de Olympiastad Innsbruck, mooi gelegen aan de rivier de Inn met haar beroemde Gouden Dak. Diner en overnachting in Kirchberg.
Dag 7 Watervallen van Krimml
Langs Kitzbühel en de Passthurn rijden we naar de watervallen van Krimml; met 380 meter de hoogste van Europa. Na dit bezoek rijden we via de Gerlospas (1507 mtr) naar het plaatsje Gerlos, dalen dan af naar het bekende Zillertal en laten u volop genieten van deze streek. Diner en overnachting in Kirchbergerhof.
Dag 8 Naar Duitsland
De ochtend heeft u ter vrije besteding om bijv. de echte Tiroler Bauernmarkt te bezoeken in het centrum van Sankt Johann. Rond het middaguur vertrekken we naar ons overnachtingshotel in Zuid Duitsland.
Dag 9 Thuisreis
Na het ontbijt zetten we koers naar Nederland, via Neurenberg en Frankfurt rijden we naar Vaals voor de afsluitende koffietafel. Daarna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Oostenrijk
Alpen Glück Hotel Kirchbergerhof/Vila Lisa****
In het centrum van Kirchberg ligt Alpen Glück Hotel Kirchbergerhof dat bestaat uit 2 gebouwen; Kirchbergerhof en Vila Lisa. Een heerlijk hotel waar van alles te doen is, zo beschikt ‘t over een spa met een sauna, een stoombad, een infraroodcabine en een binnenzwembad. Er is ook een schoonheids- en massagesalon. Een gezellige bar, zonneterras en een jagerslounge met een open haard. Uw kamer is per lift bereikbaar en voorzien van kabel-tv en een badkamer met douche en toilet. WiFi is gratis in alle ruimtes. Uw verblijf is op basis van half-pension, ’s ochtends is er een ontbijtbuffet en ’s avonds een dinerbuffet.

Overnachtingshotels, in landen als Duitsland en Frankrijk, op de heen- & terugreis van uw rondreis zijn eenvoudig van aard, gelieve hier rekening mee te houden. Namen en adressen van alle hotels ontvangt u bij uw laatste reispapieren.
Toeslagen & extra's
Extra op te geven bij boeking

Excursie Gross Glocker €19 p.p.

1-persoonskamer € 180

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0OOKI

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Hertog Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid (A2)
nijmegen
Nijmegen, K+R van Station de Goffert zijde Neerbosscheweg
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0