7-daagse busreis

Kerstreis Flirsch am Arlberg

Kerstreis naar Oostenrijk met o.a. Lech, Innsbruck, Sankt Anton am Arlberg en Lindau.

Prachtige besneeuwde bergtoppen, klaterende bergbeekjes en knusse dorpjes. Met wat alleen al in de directe omgeving te zien is komt u hier meteen in kerstsferen. Ons gezellige hotel ligt in Flirsch am Arlberg van waaruit we onze excursies zullen ondernemen. Mondaine wintersportplaatsen namelijk als Lech en Sankt-Anton liggen direct om de hoek. De koninklijke familie viert in Lech altijd haar wintersportvakantie. In Lech kunt u de St Nicolaskerk bezoeken en met de Rüfikopfbahn naar de Rüfipkopf.

Het zijn slechts één van de vele hoogtepunten in deze kerst-busreis. In ons hotel geniet u van alle comfort van de wellness en de heerlijke maaltijden. Kort samengevat: het winterlandschap en de diverse faciliteiten zijn hier van uitzonderlijk niveau. Er is zoveel te genieten dat u ogen en oren te kort komt.

21 december: Heenreis naar Flisch am Arlberg
Via onze servicelijnen arriveren we in Zuid Limburg, Na een korte stop vertrekken we richting Oostenrijk. Via Keulen, Frankfurt en Würzburg langs Ulm, Memmingen en Lindau bereiken we Oostenrijk, om vervolgens via de Arlbergtunnel onze bestemming Flirsch te bereiken.In de loop van de avond komen we aan in Hotel Basur. Diner in het hotel.
22 december: Innsbruck
Na de heenreis is het heerlijk om uit te slapen en ons verblijf rustig te beginnen. We bezoeken vandaag de kerstmarkt in Innsbruck en rijden terug via het prachtige klooster Stams. Diner in het hotel.
23 december: Lech
Wanneer het weer het toelaat verstrekken we vandaag naar de Arlbergpas om vervolgens naar de beroemde wintersportplaats Lech te rijden, modain, gezellig en werkelijk prachtig gelegen. Diner in het hotel.
24 december: Landeck
's Ochtends maken we een korte tocht naar het nabij gelegen Landeck, in het westen van Tirol. Een cultureel centrum op de kruising van het Inntal, het Paznauntal en het Stanzertal. Het Landeck kasteel gevestigd op een rots dat boven de stad uittorent, stamt uit de 13e eeuw. Aan het einde van de middag maken we ons gereed voor de viering van kerstavond met een uitgebreid kerstdiner. De liefhebbers kunnen nog de nachtmis bezoeken in Flirsch.
25 december: Eerste Kerstdag
In alle rust staan we op en genieten van een heerlijk kerstontbijtbuffet. Rond 11.00 vertrekken we naar Sankt Anton am Arlberg. Hier kunnen de liefhebbers met de ultra moderne Galzig Bahn naar de Top van Galzig om te genieten van de lunch of een heerlijk drankje drinken op ruim 2000 meter hoogte! We keren rond 16.00 uur terug naar Flirsch. Diner in hotel Basur.
26 December: Vertrek naar het Zwarte Woud
Na het ontbijt nemen we afscheid van hotel Basur en vertrekken we richting Duitsland voor een bezoek aan Lindau. De historische binnenstad ligt op een eiland in de Bodensee. Het eiland is door een dam en een brug met het vasteland verbonden. Vervolgens rijden we door naar het Zwarte Woud voor diner en overnachting.
27 december: Terugreis naar Nederland
Vandaag vroeg op om te beginnen aan onze thuisreis. Na het ontbijt rijden we via Keulen naar Nederland. Onderweg krijgt u gelegenheid om lunch en diner te gebruiken (niet inbegrepen). Na een wisselstop wordt u via onze servicelijnen naar uw uitstapplaats gebracht.

De excursies en/of het dagprogramma en eventueel de volgorde kunnen worden gewijzigd in verband met weersomstandigheden. Wij proberen nagenoeg altijd een alternatief te bieden indien de omstandigheden dit toelaten.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Oostenrijk
Hotel Basur
We verblijven in Hotel Basur, gelegen in het cerntrum van Flirsch. Een uitstekend hotel waar u gastvrij ontvangen wordt door de Familie Kertess-Egger. Uw comfortabele kamer is voorzien van badkamer met bad of douche, toilet en föhn, TV en bereikbaar met lift. ’s Ochtends is er een ontbijtbuffet in het gezellige restaurant en ’s avonds een 3-gangen keuzemenu met saladebuffet. Als gast van Maaskant Reizen kunt u tevens gebruik maken van de sauna, het stoombad en de whirlpool. De gezellige bar van het hotel is het middelpunt van uw hotel.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 90

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema E
Reisnummer: B0OOKF
www.stantonamarlberg.com

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Apeldoorn Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerstraat P+R
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals drielanden
Vaals, Hotel Drielanden
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
geen opstapplaats
geen opstapplaats
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 559
8,1 Prachtig!
Dhr Jos Wojcik gaf ons deze ****-beoordeling.
Een geweldig fijne en leuke vakantie gehad in Karinthie. Goed hotel, goed eten en een mooie grote kamer en heel mooi weer. Anton onze chauffeur met vrouw gaven 'savonds nog een leuk ...
Meer reviews
vanaf € 559
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airco.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Verblijf in hotel op basis van half-pension.
Kerstdiner op 24 december.
Comfort-Class t.w.v. € 17,50 per persoon.

Kies uw datum en boek direct