4-daagse busreis

Kersttijd in Valkenburg, Maastricht & de Eifel

vanaf € 599
8,4 Goed!
De familie Schepers/Hendriks gaf ons deze ****-beoordeling.
Wij, N .Schepers en Th.Hendriks hebben al verschillende reizen met u gemaakt.Elke keer is het ons prima bevallen, dat geldt zeker voor de chauffeurs, die zeer behulpzaam zijn, zeker als men al wat ouder is.Het eten was ook altijd goed, wat een goede vakantie nog beter maakt.Toevallig, viel gisteren de nieuwe catalogus in de bus. Omdat wij verleden jaar niet op vakantie konden gaan (i.v.m.operaties heup en hart) zitten we nu met plezier de gids door te bladeren en hebben al voorpret. Wij verheugen ons al op de vakantie die wij zeker gaan boeken!
Voor ons is MAASKANT gewoon RIANT!
Meer reviews
4-daagse busreis Zuid-Limburg met o.a. Thorn, Monschau, Valkenburg en Maastricht

Een heerlijk ver-‘lichte’ reis in de feestmaand! Proef de kerst van 2024 voor! Dat wordt dik genieten, tal van extra’s hebben we opgenomen in deze reis, 3 lunches, entree voor de kerstgrotten, een optreden van Jef Brauers en een rondvaart op de Maas, Monschau in de Eifel en een bezoek aan de kerstgrotten in Valkenburg.   Bekijk deze andere kerstreis Duitsland.

vanaf € 599
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar.
Deskundige chauffeur/Reisleider.
Verblijf in hotel o.b.v. half-pension.
Koffie met vlaai in Thorn.
1x Kerstkoffietafel (Slenaken).
1x kerstlunch (Vaals)
Entree kerstgrotten Valkenburg.
Lunch in Monschau.
Optreden van Jef Brauwers.
Rondvaart op de Maas.
Afscheids-koffiemaaltijd in Stevensweert.
Comfort-class t.w.v. € 10 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1: Thorn - incheck hotel - optreden Jef Brauwers
Via onze opstapplaatsen vertrekken we naar Thorn het witte stadje. Hier genieten we van een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. Via een mooie route vervolgen we onze reis naar Slenaken waar we rond 13.00 uur arriveren in ons hotel, het hoogst gelegen hotel van Nederland met een panoramisch uitzicht over de vallei. Er wacht ons allereest ’n heerlijke kerstkoffietafel. (water, koffie en thee inbegrepen). Hierna checken we in en kunt u uw intrek nemen in uw kamer. Rond 18.00 uur gaan we aan tafel voor het diner. De avond staat in het teken van het mooie Limburgse Dialect. Er is een optreden van Jef Brauers die ons meeneemt middels leuke anekdotes en typische liedjes die hij ons via cd laat horen. Een gezellige Limburgse avond.
Dag 2: Valkenburg Kerststad en Kerstlunch op 3 landenpunt
Na het ontbijt vertrekken we via een mooie route naar de kerststad Valkenburg, het gerucht gaat dat de Kerstman eigenlijk uit Valkenburg aan de Geul komt. Naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg namelijk in een sfeervol kerststadje in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is hier zoveel te beleven! Ondergronds in de sfeervol verlichte gangen van de Gemeentegrot en Fluweelengrot vind je unieke kerstmarkten. Kijk je ogen uit bij meterslange miniatuurdorpjes en mergelsculpturen bij Kerst in Mergelrijk of bekijk het kerstverhaal in Winter Wonderland. Om 13.00 vertrekken we naar Vaals voor een heerlijke kerstlunch (water, koffie en thee inbegrepen) bij restaurant de Wilhelminatoren op het 3 landenpunt. Om 15.30 uur vertrekken we terug naar het hotel. Diner in het hotel.
Dag 3: Eifel met lunch in Monschau
Vandaag maken we een mooie rondrit door het Eifel-gebied met een bezoek aan Monschau. Hier gebruiken we een warme lunch en bezoeken we bij voldoende belangstelling de lokale handwerkmarkt. Rond 15.00 uur keren we terug naar het hotel. 's Avonds kunt u genieten van het 4-gangen diner in ons hotel.
Dag 4: Rondvaart op de Maas in Maastricht
Na het ontbijt volgt de uitcheck in ons hotel en vertrekken we naar Maastricht. Hier maken we nog een rondvaart over de Maas, deze duurt een klein uur. Hierna vertrekken we door het Limburgse landschap naar Stevensweert voor de afscheidsmaaltijd (koffie en thee inbegrepen). De laatste gezellige momenten waarna iedereen weer teruggebracht wordt naar de uitstapplaats.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Best Western Hotel Slenaken****
Het viersterrenhotel Best Western Hotel Slenaken bevindt zich in een rustige, groene omgeving in Heijenrath, op 1,5 km van Slenaken. Het Best Western biedt een ruim terras met panoramisch uitzicht over de vallei. Uw kamer is voorzien van kabeltelevisie, een minibar en een bureau. Op elke kamer vindt u bovendien koffie- en theefaciliteiten. Elke ochtend staat er een sfeervol ontbijtbuffet voor u klaar. En ’s avonds genieten we van heerlijke 3-gangen diners en op 1e en 2e kerstdag een 4-gangendiner. Uw kamer is voorzien van badkamer met douche, wc en föhn. Er is gratis wifi in het hotel.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer €150

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0NEKM

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Hertog Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid (A2)
nijmegen
Nijmegen, K+R van Station de Goffert zijde Neerbosscheweg
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 599
8,4 Goed!
De familie Schepers/Hendriks gaf ons deze ****-beoordeling.
Wij, N .Schepers en Th.Hendriks hebben al verschillende reizen met u gemaakt.Elke keer is het ons prima bevallen, dat geldt zeker voor de chauffeurs, die zeer behulpzaam zijn, zeker als men al wat ouder is.Het eten was ook altijd goed, wat een goede vakantie nog beter maakt.Toevallig, viel gisteren de nieuwe catalogus in de bus. Omdat wij verleden jaar niet op vakantie konden gaan (i.v.m.operaties heup en hart) zitten we nu met plezier de gids door te bladeren en hebben al voorpret. Wij verheugen ons al op de vakantie die wij zeker gaan boeken!
Voor ons is MAASKANT gewoon RIANT!
Meer reviews