1-daagse busreis

Kerst in Maastricht met André Rieu

vanaf € 129
Met o.a. zitplaats 4e rang voor het Kerstconcert en reis per luxe tourist-class touringcar

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven na het daverende succes van afgelopen jaar wederom een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht 2024’ op 15, 21 en 22 december wordt ongetwijfeld het opnieuw meest romantische muziekevenement van het jaar! U kunt er bij zijn! Met een toeslag kunt u een entreekaart 2e of 3e rang reserveren.

vanaf € 129
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar met toilet en airconditioning.
Zitplaats in MECC voor kerstconcert Andre Rieu Rang 4 (of Rang 3 of Rang 2 indien u hiervoor heeft gekozen)

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
PROGRAMMA
Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige voorstelling. Het congrescentrum MECC in Maastricht is hiervoor omgetoverd tot een mooie concertzaal. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de Kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Feest mee en geniet van de sfeervolle kerstnummers, maar natuurlijk ook zijn meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een dag om niet te vergeten. Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad deze comfortabele dagreis.

DAGREIS ZONDAG 15 en 22 DECEMBER 2024

Het concert op zondag 15 en 22 december is een MIDDAGVOORSTELLING en begint om 15.00 uur. U vertrekt afhankelijk van uw opstapplaats tussen 08.00 en 10.30 uur. Om plm.13.15 uur arriveren we in Maastricht. Het concert vindt plaats in het congres/evenementencentrum MECC. U stapt uit op de parkeerplaats dichtbij het MECC. In de sfeervolle hal waar ook een aantal eetgelegenheden zijn opgebouwd is de kerstsfeer compleet. Vervolgens kunt u gaan genieten van het concert. Aanvang 15.00 uur. Uw entreebewijs met rij en stoelnummer ontvangt u van uw chauffeur. Na afloop van het concert (plm. 18.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw uitstapplaats.

DAGREIS ZATERDAG 21 DECEMBER 2024

Het concert op zaterdag 21 december is een AVONDVOORSTELLING en begint om 20.00 uur. U vertrekt afhankelijk van uw opstapplaats tussen 14.00 en 16.30 uur. Om plm.18.00 uur arriveren we in Maastricht. Het concert vindt plaats in het congres/evenementencentrum MECC. U stapt uit op de parkeerplaats dichtbij het MECC. In de sfeervolle hal waar ook een aantal eetgelegenheden zijn opgebouwd is de kerstsfeer compleet. Vervolgens kunt u gaan genieten van het concert. Aanvang 20.00 uur. Uw entreebewijs met rij en stoelnummer ontvangt u van uw chauffeur. Na afloop van het concert (plm. 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw uitstapplaats.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's

Toeslag 3e rang entreekaart € 20 per persoon
Toeslag 2e rang entreekaart € 30 per persoon
Reserveringskosten € 5 per persoon

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
deventer
Deventer, Postiljon Hotel - Mc Donalds
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
nijmegen
Nijmegen, K+R van Station de Goffert zijde Neerbosscheweg
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 129