Overzicht busreizen - Tsjechië


Busreizen Tjechië
Comfortabele rondreizen per luxe bus. Goede hotels op bijzondere plekken. Aantrekkelijk geprijsd. Hoge klantbeoordelingen. Bekijk foto's. Gezellige busreizen met aanzienlijke beenruimte. Iedere reis unieke mensen die maar één doel hebben, er een bijzondere vakantie van maken!
Tsjechië
Tsjechië (officieel: Ceská Republika of kortweg: Cesko) is een republiek in Midden-Europa. Tsjechië heeft een oppervlakte van 78.864 km2, verdeeld over de streken Bohemen en Moravië. Tsjechië is daarmee ongeveer twee keer zo groot als Nederland. Het land grenst aan geen enkele zee, de dichtstbijzijnde zeeën zijn de Oostzee in het noorden en de Adriatische Zee in het zuiden, beide op meer dan 300 kilometer afstand. Tsjechië grenst in het noordoosten aan Polen (658 km), in het oosten aan Slowakije (215 km), in het zuiden aan Oostenrijk (362 km) en in het westen en noordwesten aan Duitsland (646 km). Op veel plaatsen is sprake van vulkanische activiteit die zich voordoet in de vorm van warmwaterbronnen. Rond die plekken zijn de beroemde kuuroorden en badplaatsen ontstaan.
Waarom is een busreis zo bijzonder?
Onbezorgd en all-inclusive. Dat zijn al twee argumenten om met ons mee te gaan. Daar komt nog een derde argument bij. Reizen met de bus is ruimer dan u denkt! U heeft meer beenruimte dan welk vervoermiddel dan ook. In het vliegtuig zit u business-class beslist oncomfortabeler. In de bus kunt u bovendien gemakkelijk naar de WC. Gaat u met de bus, dan heeft zeker geen vertraging veroorzaakt door paspoortcontroles of andere lange incheck-wachttijden. De bus haalt u op in de dichtstbijzijnde plaats en rijdt altijd! Uw vakantie begint niet op uw bestemming maar bij ons in de bus. Kortom In een bus zweeft u naar uw vakantiebestemming! Bekijk onze voordelige busreis naar Praag waarbij u geniet van stads-vergezichten.
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Tsjechië.