12-daagse busreis

Prachtige Ierse Kusten

vanaf € 1799
9,0 Prachtig
Marijke Heinen en Chris Extra gaven ons deze ****-beoordeling.
10-06-2023 - Heel veel plezier met het gezelschap gehad. De tijdsplanning soms wat krap. Prachtige dagen en prettige hotels. Mooie herinneringen aan Ierland!
Meer reviews
Busreis Ierland met o.a. BBelfast, Titanic-Belfast, Dublin, Giant’s Causeway, Ring of Kerry en Cliffs of Moher.

Tijdens deze 12-daagse busrondreis ontdekt u het prachtige Noord-Ierland, inclusief Belfast en de indrukwekkende Giant’s Causeway, maar ook iconische natuurgebieden zoals Connemara, de Cliffs of Moher en het schiereiland Kerry, beter bekend als de Ring of Kerry. U reist comfortabel in onze touringcar door het adembenemende Ierse landschap, waar u kunt genieten van weidse uitzichten en unieke ontmoetingen.

vanaf € 1799
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar.
Deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van 10x halfpension en 1x logies-ontbijt.
Overtocht met Stena Line-Hoek van Holland naar Harwich v.v.
Overtochten Cairnryan-Belfast en Dublin-Holyhead.
Stadstour met gids in Belfast en Dublin
Excursies volgens programma.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1: Via Hoek van Holland naar Ipswich
Via onze servicelijnen wordt u naar Hoek van Holland gebracht, waar u aan boord gaat van de Stena Line ferry voor de overtocht naar Harwich (afvaart om 14.15 uur). Maaltijden zijn aan boord beschikbaar (niet inbegrepen). Na aankomst om 20.00 uur Engelse tijd rijden we naar ons hotel in Ipswich voor de overnachting.
Dag 2: Naar het Noorden
Vandaag rijden we door Engeland naar Schotland, via de Yorkshire Dales en het Lake District naar de omgeving van Carlisle voor diner en overnachting.
Dag 3: Naar Noord-Ierland
We vertrekken vroeg naar Cairnryan voor de overtocht naar Belfast, waar we om 13.45 uur aankomen. Hier maken we onder begeleiding van een gids kennis met de stad en brengen we een bezoek aan Titanic-Belfast. Diner en overnachting in de omgeving.
Dag 4: Belfast - Titanic - Giant’s Causeway - Letterkenny
We rijden langs de Antrimkust en bezoeken de Giant’s Causeway, een iconische natuurlijke formatie die volgens de legende door de reus Finn McCool is gebouwd. Daarna reizen we via Portrush en Ballycastle naar Letterkenny voor diner en overnachting.
Dag 5: Donegal & Glenveagh National Park
Vandaag verkennen we het graafschap Donegal en het Glenveagh National Park, beroemd om zijn edelherten. We bezoeken Glenveagh Castle (mits geopend) en genieten van de omliggende natuur. Vervolgens maken we een stop in Sligo en rijden we door naar de omgeving van Connemara voor diner en overnachting.
Dag 6: Connemara
We rijden langs Westport en de heilige berg Croagh Patrick naar de indrukwekkende regio Connemara. De 'Twelve Bens', een bergketen met twaalf scherpe toppen, domineren het landschap. Dit gebied ademt de echte Ierse sfeer, met gezellige winkeltjes, pubs en restaurants. Overnachting en diner in de omgeving van Lisdoonvarna.
Dag 7: Cliffs of Moher
We beginnen de dag met een bezoek aan de beroemde Cliffs of Moher, die honderden meters boven de Atlantische Oceaan uittorenen. Vervolgens rijden we via Ennis naar Bunratty Castle voor een bezoek aan het kasteel en het openluchtmuseum. Diner en overnachting in de omgeving van Tralee.
Dag 8: Ring of Kerry
Een van de hoogtepunten van deze reis: een tocht over de Ring of Kerry, met zijn grillige kustlijn en adembenemende uitzichten. In de middag bezoeken we Muckross House in Killarney. Diner en overnachting in de omgeving van Tralee.
Dag 9: Cork & Waterford
Vandaag rijden we via Tipperary naar de beroemde Rock of Cashel, bekend om het St. Patrick's Cross. Daarna reizen we verder via Cork naar de omgeving van Waterford voor diner en overnachting.
Dag 10: Wicklow Mountains & Dublin
Langs het schilderachtige landschap van de Wicklow Mountains rijden we naar Dublin. Na de lunch maken we een stadstour langs bezienswaardigheden zoals O'Connell Street, St. Stephen’s Green en de Docklands. Diner en overnachting in de omgeving van Dublin.
Dag 11: Naar Engeland
Vroeg in de ochtend vertrekken we naar de haven van Dublin voor de ferry naar Holyhead (vertrek 08.15 uur). Het hotel voorziet u van een ontbijtpakket. We rijden door Wales en Engeland naar de omgeving van Ipswich voor diner en overnachting.
Dag 12: Terug naar Nederland
Na een vroeg ontbijt rijden we naar Harwich voor de ferry naar Hoek van Holland. Aankomst in Nederland om 17.15 uur, waarna u via onze servicelijnen naar uw uitstapplaats wordt gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Ierland
Middenklasse Hotels
We logeren tijdens deze rondreis in middenklasse hotels (3 sterren). Uw kamer is voorzien van bad of douche en toilet. Een hotel met lift kunnen we u niet altijd garanderen. Het verblijf tijdens deze rondreis is op basis van halfpension vanaf dag 2. De hotels zijn kort voor vertrek bekend. De namen en adressen van de hotels ontvangt u bij uw reispapieren die u plm. 1 week voor vertrek ontvangt.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 590

Helaas kunnen hotels vanwege variabele kosten hun tarieven niet meer 10 maanden van tevoren vaststellen. Daarom kan het incidenteel voorkomen dat we de prijs van bovenstaande reis na publicatie moeten aanpassen. Reeds geboekte reizen worden niet meer verhoogd. De prijs zoals nu vermeldt op deze pagina is de op het moment geldende prijs.



Entreegelden en optionele extra's (te boeken via uw chauffeur/reisleider) afhankelijk van beschikbaarhied

Richtprijzen:
Titanic Experience € 27,50
Glenveagh National Park (bus en kasteel) € 10
Cliffs of Moher € 15
Boottocht National park Connemara € 20
Bunratty Folk Park € 17,50
Jameson Whisky € 29,50
Dog Show met schapen en uitleg € 8
Celtic Steps Show € 35
Rock of Cashel € 8
Gids Ring of Kerry € 10
Entree Giants Causeway Visitor Centre € 15

Bezoek is niet verplicht en op basis van beschikbaarheid

Voor de reis naar Ierland is een geldig paspoort verplicht.
(ID kaart niet toegestaan)!

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema B
Reisnummer: B0IEKK
www.ierland.nl

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
breda
Breda, N.S. Prinsenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hoekvanholland stena
Hoek van Holland, Haven (Engeland) Stena Line Terminal
nederweert meib
Nederweert, Parkeeplaats Meiberg Burger King
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 1799
9,0 Prachtig
Marijke Heinen en Chris Extra gaven ons deze ****-beoordeling.
10-06-2023 - Heel veel plezier met het gezelschap gehad. De tijdsplanning soms wat krap. Prachtige dagen en prettige hotels. Mooie herinneringen aan Ierland!
Meer reviews