Onze hotels

De uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding van onze reizen begint bij de hotels die we selecteren. Het liefste werken we met familiehotels. Daar waar de gastvrijheid nog door eigen familie in stand wordt gehouden en bewaakt. Maar hoe dan ook kennen we de hoteliers persoonlijk en hebben onze gasten er een streepje voor.

Goede middenklasse hotels

Wat houdt een middenklasse hotel in? Over het algemeen werken we met 3- en 4 sterren hotels. Uw kamer is voorzien van bad of douche en wc. Het ontbijt is meestal in buffetvorm en de diners zijn 3-of 4-gangen diners of een buffet. Er is veelal een bar of lounge voor de gezellige avonden.

Persoonlijk geselecteerd

Nagenoeg al onze hotels hebben we zelf uitgezocht en worden door ons regelmatig geïnspecteerd. In plaatsen waar we tijdens onze rondreizen stoppen, werken we met gerespecteerde lokale reisagenten die eveneens dag-en-nacht voor u en ons klaar staan. Een geruststellende gedachte.

Ligging

Natuurlijk streven we er altijd naar om hotels te selecteren die dicht bij bezienswaardigheden of het centrum liggen. Die ideaal gesitueerd zijn ten opzichte van de excursies die we gaan maken. Soms kiezen we echter voor een hotel zijn unieke service of de prachtige ligging midden in de natuur.

Per reis beschreven

Bij iedere reis treft u een uitgebreide beschrijving van het hotel aan. Heeft u speciale wensen of preferenties ten aanzien van uw kamer of dieet? Deze kunt u bij boeking opgeven. Wij geven deze te allen tijde door aan de hotels maar wijzen u er wel op dat het hier een preferentie betreft. Desalniettemin proberen we natuurlijk uw wensen zoveel mogelijk te realiseren!