Meer vakantie

Maaskant Reizen wil busreizigers laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier zodat iedere minuut van uw busreis wordt ervaren als een heerlijke vakantie.

Bijzonder gezellig

Wat onze busreizen vaak onbedoeld bijzonder maakt, is dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat. In elke vertrekkende bus opnieuw, stapt elke keer weer een unieke groep mensen in die maar één doel heeft, er een bijzondere vakantie van te maken! Indien gezelligheid voor u voorop staat dan bent u bij ons met een busvakantie het beste af. Lees de beoordelingen van onze reizigers er maar eens op na. Een busreis van Maaskant wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,9!

Kwaliteit als basis, daardoor betaalt u nooit te veel

Maaskant Reizen wil de beste kwaliteit tegen de beste prijs bieden, en wel in die volgorde! Of het nu een excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, u verblijft in prima hotels waar u lekker kunt eten & drinken, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een vakantie wordt.

Vandaar ons motto: Maaskant Reizen maakt er meer vakantie van!