Laatste Nieuws

23 maart 2022

Met het vervallen van nagenoeg alle corona-maatregelen kunnen we weer op reis zoals 'vroeger'. Geen mondkapjes meer, normaal rouleren in de touringcar (veel gezelliger!!) en elkaar 'n arm, hand of knuffel geven als het nodig is. Wij adviseren u wel gedurende 2022 altijd uw QR-code bij u te hebben, het kan om sommige bestemmingen nog worden gevraagd. Overigens stellen wij u altijd op de hoogte van eventuele afwijkende maatregelen, de laatste informatie ontvangt u bij uw reispapieren. Wij adviseren u in elk geval na thuiskomst (bij milde klachten) een thuistest te doen.

27 november

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november zijn er momenteel geen veranderingen in de status van de reizen tot en met 31 december.

Wij houden al onze bestemmingen scherp in de gaten en hebben nagenoeg dagelijks contact met onze hoteliers.

Wanneer er veranderingen optreden zullen wij u direct per e-mail over informeren.

13 november 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november en de aangescherpte maatregelen kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt wat de status van de door u geboekte reis is. Momenteel hebben wij nog geen aanwijzingen dat er eventuele reisbeperkingen zullen volgen. Wanneer u echter af zou willen zien van deelname zijn er op dit moment de volgende 3 opties.

OPTIE 1: U annuleert de reis.
OPTIE 2: Tot 1 maand voor vertrek kunt u de reis gratis omboeken naar een andere datum of bestemming.
OPTIE 3: U wacht af.

Optie 1 uitleg:
Wanneer u afziet van deelname aan de door u geboekte reis brengt de reisorganisatie kosten in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de tijd die er zit tussen het moment dat u annuleert en uw reisdatum (datum van vertrek van uw reis).
Het ANVR heeft hierover het volgende afgesproken:
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:
a. bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling.
b. bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 15e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom.
c. bij annulering vanaf de 15e dag (inclusief) tot de 8e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 90% van de reissom;
d. bij annulering vanaf de 8e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de reissom;
e. bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Op 12 november is het bijvoorbeeld 37 dagen tot 18 december dus is men 50% verschuldigd.

Optie 2 uitleg:
Een andere bestemming, een ander evenement of een latere datum, u boekt uw reis gratis over, eventuele verschillen in de reissommen worden verrekend.

Optie 3: U wacht af
Wanneer uw bestemming geen negatief reisadvies heeft en wij geen verdere beperkingen van de overheden krijgen opgelegd kan de reis, met de reeds genomen maatregelen doorgaan. Echter wanneer er toch een negatief reisadvies komt vervalt uw reis en ontvangt u de door u voldane reissom van ons retour!