Home >

Comfortabel op Reis

Een busreis is in de eerste plaats comfortabel en veilig. U heeft in vergelijking met een vliegtuig aanzienlijk meer beenruimte. Er is geen rompslomp veroorzaakt door paspoortcontroles, lange incheck-wachttijden of vertragingen. Er is geen gedoe met ingewikkelde papieren. U boekt eenvoudig op de site. De bus haalt u op de doorgegeven tijd op in de door u gekozen opstapplaats. U komt uitgerust op uw bestemming aan en onze bus rijdt altijd!

Kies voor een busreis van Maaskant: veel gemak en superveilig!

Als u eenmaal heeft plaatsgenomen in onze comfortabele stoelen, kunt u met een gerust hart alles achter u laten. Vanaf nu wordt alles voor u geregeld. Onze bussen hebben een toilet en we hebben ook een koffiebar. Afhankelijk van de reisduur stoppen we om de twee uur om de benen te strekken en om naar het toilet te gaan.

Moderne touringcars

Bij Maaskant Reizen stapt u in de meest moderne en veilige touringcars. Ons wagenpark is een van de jongste van Nederland en wordt door onze eigen technische dienst onderhouden met ondersteuning van de merken zelf; M.A.N. MERDEDES en DAF/VDL.

Onze chauffeurs, getrainde vaklui

Onze chauffeurs en reisleiders zijn vakmensen die jaarlijks diverse trainingen volgen op het gebied van veiligheid en voertuigbeheersing. Maar op de eerste plaats zijn het gastheren en gastvrouwen die u een fijne en onvergetelijke reis gaan bezorgen.

Comfort-class

U reist Comfort-class, dit wil op de eerste plaats zeggen dat u meer ruimte heeft. Ook onze Comfort-Class touringcars zijn van Mercedes-Benz, VDL en M.A.N. Veilige en comfortabele touringcars met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 3 jaar.

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:
uitstekende audioinstallatie met microfoon
toilet
minimaal 2 beeldschermen
dvd-speler
koelkast
koffiezetapparaat
twee passagiersdeuren
air-conditioning
royale beenruimte (stoelafstand 84 cm)
voetsteunen
42 tot 48 zitplaatsen