Busreizen - Griekenland


Busreis Griekenland
Een busreis Griekenland is in eerste plaats een heerlijke comfortable reis per luxe bus. Vanuit uw luxe stoel kunt u het uiteenlopende landschap en oudheden aan u voorbij zien trekken. Tijdens deze busreis doen we verschillende zeer interessante historische plaatsen aan zoals Delphi en de hoofdstad Athene. U verblijft in uitstekende hotels op basis van half-pension.

De eerste sporen van de Griekse beschaving zijn 6000 jaar oud. Het land heeft een vooraanstaande rol gespeeld in de klassieke oudheid die de basis is geworden van onze huidige democratie. Tijdens deze unieke busrondreis komen we op verschillende plekken waar de oudheid haar bezienswaardigheden heeft achtergelaten. In Athene zullen we bijvoorbeeld de Acropolis bezoeken en op Delphi het Oorakel.

Griekenland is het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en bestaat uit een groot aantal eilanden. Deze eilanden vormen samen ongeveer 20% van het landoppervlak. Dat betekent ook dat wij tijdens onze busreis Griekenland zullen moeten varen om overal te komen. Met een Cruiseferry gaan we ook van Italië naar Igoumenitsa. Ook gaan we met de veerboot naar het eiland Poros met haar glooiende heuvels met pijnbomen, geurende citroengaarden en watermolens.

Kortom deze busreis Griekenland wordt een reis om nooit te vergeten. Bekijk de van dag tot dag-details van deze reis op deze
Boeken kan eenvoudige via deze website of bel met onze helpdesk. Tips en meer wetenswaardigheden? Klik op Reistips Griekenland.