1-daagse busreis

Dagtocht Soldaat van Oranje - Lezersreis

Met o.a. Entree Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang en diner in Noordwijk

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is op vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Programma
Op de door u geselecteerde opstapplaats wordt u opgehaald door onze chauffeur en stapt u in één van onze comfortabele touringcars. Vervolgens rijden we via onze servicelijn naar de Theater Hangaar bij Vliegveld Valkenburg in Katwijk bij Leiden, waar het theaterspektakel Soldaat van Oranje - De Musical plaatsvindt. We arriveren daar om plm. 13.00 uur zodat u nog voldoende tijd heeft om een consumptie o.i.d. te gebruiken. De voorstelling begint om 14.00 uur. Na afloop van de voorstelling, plm. 17.30 uur, wachten onze chauffeur en touringcar u op om u naar Noordwijk aan Zee te brengen waar het diner voor u klaar staat. Om 19.30 uur vertrekken we weer naar uw eigen regio. Aankomst tussen 20.30 en 22.30 uur afhankelijk van uw uitstapplaats. Uw entreebewijs voor de musical ontvangt u van uw chauffeur.


Over de voorstelling
Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar vanuit eigen regio naar Vliegveld Valkenburg
Bezoek aan de middagvoorstelling Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang
Diner in Noordwijk aan Zee, na afloop van de voorstelling