1-daagse busreis

Dagtocht Soldaat van Oranje - STEM

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen van Soldaat van Oranje - De Musical of schrijf u Hier in voor de nieuwsbrief

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en mis nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Het bezoek aan deze musical combineren we met een verblijf in Noordwijk.

Programma
In de door u geselecteerde opstapplaats wordt u opgehaald door onze chauffeur/reisleider en stapt u in een van onze comfortabele touringcars. Vervolgens rijden we naar de theaterhangar in Katwijk waar het Theaterspektakel Soldaat van Oranje plaatsvindt. (Middagvoorstelling vanaf 14.00 uur) Na afloop van de voorstelling wachten onze chauffeur en touringcar u op om naar Noordwijk te brengen. Hier een heerlijk diner voor u klaar in het Golden Tulip Noordwijk Beach. Hierna vertrekken we terug naar uw eigen regio, aankomst om plm. 23.30 uur.

Over de voorstelling
Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar vanuit eigen regio naar Vliegveld Valkenburg
Diner in het Golden Tulip Noordwijk Beach,voor of na de voorstelling
Bezoek aan de voorstelling Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang