Gegarandeerd, uw geld terug en meer!

Natuurlijk begrijpen wij dat u na de afgelopen jaren een stukje extra garantie kunt gebruiken omtrent het geld dat u aan uw vakantie besteedt. Daarom bieden wij u voor 2022 de volgende extra zekerheid:

Altijd uw geld terug, hoe werkt het?

Uw reisbestemming krijgt plots voor vertrek ( 14 dagen ) een negatief reisadvies dwz code oranje in dat geval krijgt u van ons gewoon u geld terug en wel binnen 5 werkdagen.

Omboekgarantie tot een maand voor vertrek!

Uw geboekte reis kunt u te allen tijde omzetten naar een alternatieve reis of datum, tot 1 maand voor vertrek, gratis en voor niets!

Veilig terug naar huis!

In het geval van een calamiteit op uw bestemming als een pandemie, natuurramp of een negatief reisadvies tijdens uw reis zorgen wij er voor dat u altijd weer veilig thuis komt!

Aangesloten bij de beste branche-organisaties

Naast actief lid van ANVR en SGR heeft Maaskant Reizen in alle landen diverse partners en agenten die ons met raad en daad terzijde staan. Een veilig gevoel voor ons maar vooral ook voor u!

Voorwaarden voor deze actie;

De door u geboekte reis heeft een vertrekdatum tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2022

Op de door u geboekte reis/bestemming is 14 dagen voor vertrek een negatief reisadvies d.w.z. code oranje van toepassing; dit volgens advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken/Nederland Wereldwijd.nl

De hoofdaanmelder vraagt in zo’n geval de terugbetaling aan indien men de reis niet wil omboeken naar een latere vertrekdatum of andere bestemming.

Ook wanneer u een zgn. coronavoucher heeft ingeleverd voor deze reis kunt u hiervoor betaling terugvragen.

14 dagen voor vertrek gaan wij over tot actie d.w.z. geldt er een negatief reisadvies/is uw bestemming oranje geworden dan nemen wij contact met u op en leggen wij u de diverse keuzes voor.