2-daagse busreis

Fietsen aan Zee - Limburg

algemeen_fietsen_aan_zee.jpg
Met o.a. diner, verblijf en ontbijt in Golden Tulip Hotel Noordwijk en E-bike!

De regio rondom Noordwijk leent zich uitstekend voor een 2-daags verwenarrangement. Het ligt immers aan zee en wordt omringd door o.a. Nationaal Park Hollandse Duinen, bloemen- en bollenvelden en de Kagerplassen. We hebben gedurende 2 dagen leuke routes voor u uitgezet die u met een e-bike comfortabel kunt fietsen, samen met een verblijf in hotel Golden Tulip aan de Boulevard in Noordwijk maakt ’t onweerstaanbaar! Ontbijt, diner, verblijf en voor 2 dagen een E-bike zijn gewoon inbegrepen!

dagtotdag_fietsen_aan_zee.jpg
Dag 1: Noordwijk en Nationaal Park Hollandse Duinen.
We stappen vroeg op en komen rond 11.00 uur aan in Noordwijkerhout, hier krijgt u uw E-bike met een korte uitleg overhandigd. Tevens ontvangt u een kaart met aanwijzingen voor de route. De route fietst u individueel en in uw eigen tempo. Vandaag een route door Nationaal Park Hollandse Duinen, een prachtig en afwisselend natuurgebied. Duinen maar ook de bossen en het grasland van Het Langeveld. Met onderweg plaatsen als Noordwijk en eventueel zelfs Zandvoort om even te stoppen en heerlijk te genieten op een terrasje. Rond 16.30 uur leveren we de fietsen weer in en volgt de check-in bij Hotel Golden Tulip Noordwijk. Rond 19.00 uur gebruiken we het dinerbuffet dat is inbegrepen. De avond is vrij om bijvoorbeeld nog een heerlijke wandeling over de boulevard te maken of voor een afzakkertje in de bar!
Dag 2: Bloemen- en bollenvelden, de Kagerplassen; Molens en pittoreske eilandjes..
Na het ontbijt checken we uit en kunt u om 10.30 uur vanuit de fietsverhuur vertrekken voor een prachtige route die u voert langs bloemen- en bollenvelden en de Kagerplassen, een verzameling ondiepe veenplassen tussen Leiden en de Haarlemmermeer. De verschillende plassen worden omringd door rietsloten en vaarten en maken deel uit van het Hollands-Utrechtse veenweidegebied. In de plassen liggen verschillende (grote) eilanden en er staan veel molens in dit gebied. Om 16.00 uur vertrekken we vanaf de fietsverhuur naar uw uitstapplaats en zit helaas onze verwentrip erop!
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Golden Tulip Noordwijk Beach****
Golden Tulip Noordwijk Beach**** ligt op een perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Dit 4-sterren hotel met zijn warme en persoonlijke service is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de Nederlandse kust. Alle kamers zijn rookvrij en bieden koffie- en thee faciliteiten, gratis draadloos internet en een volledig scala aan voorzieningen, waaronder telefoon, radio, kluis, flatscreen-tv, badkamer met inloopdouche, WC en haardroger. Het hotel beschikt over een zwembad met sauna en stoombad.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 40
en reserveringskosten € 5 per persoon

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
maastricht
Maastricht, MVV stadion
stein
Stein, Hotel van der Valk
roermond
Roermond, Station NS Busstation
weert
Weert, Station NS
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Tourist-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Deskundige chauffeur/reisleider.
Verblijf in hotel Golden Tulip Noordwijk op basis van diner, logies en ontbijt.
Verblijf in 2-persoonskamers met eigen faciliteiten.
2 dagen huur E-bike