1-daagse busreis - Nederland - Mucical We Will Rock You - De Gelderlander, Tubantia & Stentor

8,4
Prachtig
Algemeen
algmeen_wwry.jpg
Met o.a. Entree voor de Musical, zitplaats en reis per luxe tourist-class touringcar

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! Van 12 december t/m 12 januari in Den Haag (World Forum Theater). Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. Reserveer nu want ‘We Will Rock You’ is slechts korte tijd in Nederland te zien!

Van dag tot dag
dagtotdag_wwry.jpg
U stapt in uw eigen regio op en we vervoeren u per luxe touringcar naar het World Forum in Den Haag. Hier komen we om 18.30 uur aan. De voorstelling vangt om 19.30 uur aan en duurt, inclusief pauze, ca. 150 minuten. Om ca. 22.15 uur vertrekken we terug naar uw eigen regio waar u net na middernacht zult arriveren.

‘We Will Rock You’ wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller tijden. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Nederlands bekendste mannelijke musicalster Stanley Burleson speelt in deze internationale productie de rol van Khashoggi, de doortrapte rechterhand van de Killer Queen. Stanley was in talloze musicals te zien, van Cats en Les Misérables tot Miss Saigon, Sister Act en From Sammy With Love en werd onderscheiden met maar liefst vier Musical Awards. Anastacia speelt de rol van 'Killer Queen' in Hengelo, Amsterdam en Den Haag. (In Groningen zal de Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto deze rol spelen) Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven.


** U ontvangt de kaartjes op de dag van vertrek van de chauffeur.
3e rangzitplaats: zaal Amphi rij 13 en 14
4e rangzitplaats: balkon rij 27


Toeslag 3e rang entreekaart €10 per persoon
Reserveringskosten €5 per persoon
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Vervoer per luxe tourist-class touringcar
Deskundige chauffeur/reisleider
Zitplaats 4e rang
V.A. € 0
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!