1-daagse busreis

Musical We Will Rock You - Algemeen Dagblad

algmeen_wwry.jpg
Met o.a. Entree voor de Musical, zitplaats en reis per luxe tourist-class touringcar

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! Van 12 december t/m 12 januari in Den Haag (World Forum Theater). Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. Reserveer nu want ‘We Will Rock You’ is slechts korte tijd in Nederland te zien!

dagtotdag_wwry.jpg
U stapt in uw eigen regio op en we vervoeren u per luxe touringcar naar het World Forum in Den Haag. Hier komen we om 19.00 uur aan. De voorstelling vangt om 20.00 uur aan en duurt, inclusief pauze, ca. 150 minuten. Om ca. 22.45 uur vertrekken we terug naar uw eigen regio waar u net na middernacht zult arriveren.

‘We Will Rock You’ wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller tijden. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Nederlands bekendste mannelijke musicalster Stanley Burleson speelt in deze internationale productie de rol van Khashoggi, de doortrapte rechterhand van de Killer Queen. Stanley was in talloze musicals te zien, van Cats en Les Misérables tot Miss Saigon, Sister Act en From Sammy With Love en werd onderscheiden met maar liefst vier Musical Awards. Anastacia speelt de rol van 'Killer Queen' in Hengelo, Amsterdam en Den Haag. (In Groningen zal de Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto deze rol spelen) Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven.


** U ontvangt de kaartjes op de dag van vertrek van de chauffeur.
3e rangzitplaats: balkon rij 25 en 26
4e rangzitplaats: balkon rij 27 en 28

Toeslag 3e rang entreekaart €10 per persoon
Reserveringskosten €5 per persoon
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Vervoer per luxe tourist-class touringcar
Deskundige chauffeur/reisleider
Zitplaats 4e rang