Hoe moet het met mijn geboekte vakantie?

De vertrekdatum van uw vakantie is bepalend.

Vertrekdatum tot en met 21 juni 2020

Helaas hebben wij moeten besluiten alle vakanties tot en met 21 juni 2020 op te schorten. Dit als gevolg van de maatregelen die de overheid heeft genomen waarbij niet-noodzakelijke reizen naar het buitenland voorlopig worden afgeraden. Daarnaast gelden op nagenoeg al onze bestemmingen momenteel verregaande maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot stilstand te brengen, waardoor veel hotels, bezienswaardigheden en restaurants gesloten zijn.

Oplossing

Uw betaalde reissom wordt omgezet in een zgn. Corona Voucher dat onder de dekking van het SGR valt.
-of-
U boekt direct om naar een andere vertrekdatum of bestemming. Deze omboeking is gratis.

Uw vertrekdatum ligt na 21 juni 2020

De maatregelen die genomen zijn ten aanzien van het Corona-virus gelden in principe tot en met eind Mei. De verwachting is dat we vanaf eind juni weer verschillende reizen kunnen gaan opstarten. We willen u de mooiste plekjes maar wat graag laten zien, genieten van de mooiste vergezichten en met u toasten op het leven. We hopen dan ook vanuit dat dit vanaf eind juni weer kan.

Oplossing

Tot 1 maand voor de vertrekdatum van de door u geboekte reis, kunt u deze gratis omboeken, dit als coulance, want wij kunnen uw eventuele onzekerheid voorstellen.
-of-
Reizen na 21 juni 2020 gaan vooralsnog door. Wanneer u zelf van deze reizen wilt afzien kan dit op basis van de ANVR-voorwaarden, hieraan zijn kosten verbonden. Het is dus nagenoeg altijd verstandiger om uw reis (gratis) om te boeken.nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!