De status van uw geboekte vakantie

Mijn reis vertrekt binnen 6 weken vanaf nu

Hoewel reizen vanaf 1 juli 2020 weer mogelijk is wil dit helaas nog niet zeggen dat uw reis automatisch doorgaat. We hebben helaas te maken met sterk wisselende omstandigheden, per land en zelfs regio. Er gelden nog steeds op nagenoeg al onze bestemmingen verregaande maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot stilstand te brengen. Daarnaast zien veel reizigers af van reizen in 2020 en verzetten hun vakantieplannen naar de winter of zomer van 2021.

Wat kunt u doen

Uw betaalde reissom wordt omgezet in een zgn. Corona Voucher dat onder de dekking van het SGR valt.
-of-
U boekt direct om naar een andere vertrekdatum of bestemming. Deze omboeking is gratis.

Uw vertrekdatum ligt meer dan 6 weken in de toekomst.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en we zullen u benaderen wanneer dit noodzakelijk is voor uw geboekte vakantie. Wanneer u zelf op de hoogte wilt blijven, kunt u het beste de informatie op de website van het ministerie van buitenlandse zaken Reisadvies Buitenlandse Zaken blijven volgen.

Oplossing

Tot 1 maand voor de vertrekdatum van de door u geboekte reis, kunt u deze gratis omboeken, dit als coulance, want wij kunnen uw eventuele onzekerheid voorstellen.
-of-
Wanneer u zelf van deze reizen wilt afzien kan dit op basis van de ANVR-voorwaarden, hieraan zijn kosten verbonden. Het is dus nagenoeg altijd verstandiger om uw reis (gratis) om te boeken.