Uw voucher inleveren

U heeft van ons een voucher ontvangen tijdens de Corona-crisis en wilt dit inleveren op uw nieuw te boeken reis, dit kan op 2 manieren.

Online

De makkelijkste manier is de reis van uw keuze gewoon online vast te leggen via onze site.

STAP 1: Leg de reis van uw keuze vast via onze site

STAP 2: U kiest er in de laatste stap niet voor om de (aan-) betaling direct te doen (optie 1 of 2) maar u kiest voor optie 3: Ik maak de aanbetaling zelf zo spoedig mogelijk over.

STAP 3: Vervolgens klikt u op: boek deze reis.

STAP 4: Uw reis is vastgelegd en u ontvangt via mail een voorlopige bevestiging. Onze medewerkers verwerken het bij ons geregistreerde Coronavoucher met de door u gemaakte boeking en sturen u een definitieve nota.

STAP 5: Na ontvangst van de definitieve nota waarin uw tegoed is verrekend kunt u via internetbankieren de (aan-)betaling voor uw reis doen.

Telefonisch via 0412-482828

Op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur van maandag tot en met vrijdag zitten onze collega’s voor u klaar. Zij helpen u uw tegoed direct te verzilveren op het totaalbedrag van uw nieuwe boeking.

Voucher niet inleveren, liever uw geld retour

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van de voucher, kunt u zes (6) maanden na de uitgiftedatum van de voucher een verzoek tot terugbetaling bij ons indienen. Deze aanvragen worden enkel in behandeling genomen als deze zes maanden na de uitgiftedatum van de voucher bij Maaskant Reizen worden ingediend per e-mail via info@maaskant.com. Nadat wij uw verzoek in behandeling hebben genomen, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging.

De terugbetaling van de (resterende) voucherwaarde wordt dan uiterlijk binnen twaalf maanden na de uitgiftedatum van de voucher terugbetaald. Uw (resterende) voucherwaarde is gedurende deze tijd gedekt door SGR.

De SGR dekking is verlengd tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat alle vouchers uitgegeven voor 1 januari 2021 SGR gedekt zijn tot aan hun vervaldatum. De garantie vervalt dus niet 31 december op al uitgegeven vouchers maar op de op uw voucher aangegeven datum.