23 maart 2020

Alle vakanties tot en met 31 mei opgeschort

Helaas hebben wij moeten besluiten alle vakanties tot en met 31 mei op te schorten. Dit als gevolg van de maatregelen die de overheid op 23 maart 2020 heeft genomen waarbij niet-noodzakelijke reizen naar het buitenland voorlopig worden afgeraden. Daarnaast gelden op nagenoeg al onze bestemmingen momenteel verregaande maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot stilstand te brengen, waardoor veel hotels, bezienswaardigheden en restaurants gesloten zijn. Naar verwachting gaat deze situatie nog zeker tot eind Mei duren.

Wij zullen de komende dagen contact met u opnemen om uw reis om te boeken of de reeds door u betaalde aanbetaling om te zetten in een tegoedbon, een zgn. Corona-voucher.

U hoeft zelf momenteel niets te doen, wij nemen contact op met u, via mail of, in voorkomende gevallen telefonisch. Wij vragen hierbij om ons enige tijd te geven, wij zullen u uiterlijk 4 weken voor uw oorspronkelijke vertrekdatum hebben benaderd.

19 maart 2020

Het laatste nieuws omtrent uw vakantie en het Coronavirus.

In dit gedeelte van onze website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze reizen.

U vindt er o.a.

1. Wat is de status van mijn vakantie?
2. Veel gestelde vragen.
3. Corona Voucher
4. Een hart onder de riem.

Klik op de onderwerpen om naar de pagina te gaan.

En steeds zullen wij u op deze pagina's zo goed mogelijk proberen voor te lichten. Wij danken u voor uw vertrouwen en begrip en wensen u gezondheid en veiligheid toe te komende weken.

16 maart 2020


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!