8-daagse busreis

Sankt Johann in Tirol, Oostenrijk

vanaf € 849
8,7 Excellent!
Mevrouw Antonia Bruurmijn gaf onze deze *****-beoordeling.
Wij hebben wij prachtige natuur, bergen, dorpjes en noem maar op gezien. Overal waar wij kwamen kregen wij genoeg tijd om het te bekijken onderweg kregen wij goede informatie .
Meer reviews
Met o.a. Salzburg, Merentocht, Innsbruck & Watervallen van Krimml

Volgens velen een van de mooist gelegen hotels van Oostenrijk. We nemen u mee voor een prachtige 8-daagse reis naar Sankt Johann naar Gasthof zur Schönen Aussicht! Heerlijk eten, mooie excursies en ouderwetse gezelligheid. Servus! In de directe nabijheid van Sankt Johan ligt Kirchdorf, Kitzbühel in de Kitzbüheler Alpen. Ook het Kaisergebergte ligt niet ver weg. De top van de Kitzbüheler Horn is vanuit het dorp te bereiken. Op de top bevindt zich een 102 meter hoge televisietoren van de ORF. De berg heeft nog een tweede top aan de noordkant op 1604 meter, die Harschbichl wordt genoemd. Voor onze actieve reizigers, de berg is met kabelbanen te beklimmen. Als u gëinteresseerd bent in deze reis...bekijk dan ook onze busreis naar de allermooiste Alpenmeren.

vanaf € 849
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf o.b.v. 7x halfpension.
Gezellige muziekavond in het hotel.
Excursies volgens programma.
Afsluitende koffietafel.
Comfort-Class t.w.v. € 20 p.p.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
Dag 1 Naar Denkendorf
Via Vaals (kopje koffie met vlaai) gaat onze busreis naar Zuid-Duitsland voor onze eerste overnachting en diner.
Dag 2 Naar Sankt Johann in Tirol
Na het ontbijt rijden we naar Salzburg voor een bezoek aan de Mozartstad. U krijgt hier ruim voldoende tijd om de stad te bezoeken. Na dit bezoek vervolgen we onze reis naar ons Hotel-Gasthof zur Schönen Aussicht in Tirol voor de kamerverdeling en het diner. Op een van de avonden is er een gezellige muziekavond, uw chauffeur informeert u!
Dag 3 Wonderbaarlijke merentocht
Vandaag nemen we u mee op onze wonderbaarlijke merentocht. We maken onze eerste stop in Pertisau, gelegen aan de Achensee, waar u een wandeling kunt maken langs het meer of evt. een boottocht (uw chauffeur/reisleider informeert u). Via een lunchstop aan de Tegernsee en de Duitse Alpenstrasse, Schliersee naar Bayrischzell, Kufstein en de Walchsee keren we terug naar ons hotel. Tijdens het diner zult u nog nagenieten van deze mooie dagtocht. Diner en overnachting in Sankt Johann.
Dag 4 Vrij of Grossglockner
Vandaag bent u vrij of kunt u facultatief mee naar de Grossglockner (bij boeking op te geven € 19) We rijden via Bruck an der Grossglocknerstrasse naar de beroemde Frans Josef Höhe. Hier kunt zelf een wandeling maken op de Gletschers. Na de Frans Josef Höhe rijden wij via Heiligenblut, Lienz en Mittersill terug naar ons hotel voor een heerlijk diner. Diner en overnachting in Sankt Johann.
Dag 5 Rattenberg & Innsbruck
Vandaag maken we een excursie naar het historische Rattenberg en de Olympiastad Innsbruck, mooi gelegen aan de rivier de Inn met haar beroemde Gouden Dak. Diner en overnachting in Sankt Johann.
Dag 6 Watervallen van Krimml
Langs Kitzbühel en de Passthurn rijden we naar de watervallen van Krimml; met 380 meter de hoogste van Europa. Na dit bezoek rijden we via de Gerlospas (1507 mtr) naar het plaatsje Gerlos, dalen dan af naar het bekende Zillertal en laten u volop genieten van deze streek. Diner en overnachting in Sankt Johann.
Dag 7 Naar Duitsland
Vandaag na het laden van de koffers, nemen we afscheid van ons hotel in Sankt Johann. De ochtend heeft u ter vrije besteding om bijv. de echte Tiroler Bauernmarkt te bezoeken in het centrum van Sankt Johann. Rond het middaguur vertrekken we naar ons overnachtingshotel in Duitsland.
Dag 8 Thuisreis
Na het ontbijt zetten we koers naar Nederland, via Neurenberg en Frankfurt rijden we naar Vaals voor de afsluitende koffietafel. Daarna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Oostenrijk
Hotel-Gasthof zur Schönen Aussicht
3 sterren superior Hotel-Gasthof zur Schönen Aussicht. U bent hier te gast bij de familie Grander. Het hart van het hotel is de gezellige stube, hiernaast ligt het restaurant waar u ’s morgens geniet van een heerlijk ontbijtbuffet en ’s avonds wordt hier het driegangen diner geserveerd. Hotel-Gasthof zur Schönen Aussicht heeft tevens een sauna, een stoombad, een infraroodcabine en een solarium. Uw kamer is bereikbaar per lift en natuurlijk voorzien van douche met toilet, haardroger, tv, kluis en telefoon. Het zonneterras biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. Het hotel ligt aan de voet van de Kitzbüheler Horn.

Overnachtingshotels, in landen als Duitsland en Frankrijk, op de heen- & terugreis van uw rondreis zijn eenvoudig van aard, gelieve hier rekening mee te houden. Namen en adressen van alle hotels ontvangt u bij uw laatste reispapieren.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 150

Extra op te geven bij boeking

Excursie Gross Glockner €19 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema E
Reisnummer: B0OOSJ
www.visittirol.nl

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid (A2)
nijmegen
Nijmegen, K+R van Station de Goffert zijde Neerbosscheweg
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerweg P+R
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 849
8,7 Excellent!
Mevrouw Antonia Bruurmijn gaf onze deze *****-beoordeling.
Wij hebben wij prachtige natuur, bergen, dorpjes en noem maar op gezien. Overal waar wij kwamen kregen wij genoeg tijd om het te bekijken onderweg kregen wij goede informatie .
Meer reviews