2-daagse busreis - Nederland - Soldaat van Oranje 2 daags arrangement STEM

9,1
Excellent
Algemeen
algemeen_b0ooab_001.jpg
Met o.a. Entree 1e rang, diner, logies en ontbijt in uw hotel in Noordwijk

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en mis nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Het bezoek aan deze musical combineren we met een verblijf in Noordwijk.

dagtotdag_b0ooab_001.jpg
1e dag Heenreis en Musical
Vertrek vanuit eigen regio naar Noordwijk, waar we rond 16.45 uur aankomen. Na aankomst in het hotel volgt de kamerindeling en kunt u evt. nog even heerlijk uitwaaien aan het strand. Rond 17.30 uur volgt het diner, waarna we om 19.00 uur vertrekken naar Vliegveld Valkenburg in Katwijk voor bezoek aan de Musical Soldaat van Oranje. Na afloop terug naar ons hotel in Noordwijk voor de overnachting.
2e dag Zaanse Schans, Amsterdam en thuisreis
Nadat we van het ontbijt hebben genoten vertrekken we om 10.00 uur naar de Zaanse Schans. Een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Daarna wordt Amsterdam bezocht waar u op eigen gelegenheid de tijd kunt doorbrengen met stadsbezichtiging of winkelen. Om 16.00 uur vertrekken we weer terug naar uw uitstapplaats in de regio (aankomst tussen 18.00 uur – 20.00 uur).
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
accommodatie_noordwijk.jpeg
Hotel Astoria of Golden Tulip
U overnacht tijdens deze 2-daagse reis in hotel Astoria of Golden Tulip Noordwijk Beach. Beide uitstekende hotels zijn voorzien van talloze faciliteiten. Op de dag van aankomst geniet u van een heerlijk dinerbuffet en de volgende ochtend een rijk ontbijtbuffet.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 25
en reserveringskosten € 10 per boeking

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor. (met ingang vanaf 1 april 2013)

Opstapschema
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class Touringcar
Diner, logies en ontbijt in uw hotel in Noordwijk
Entree Musical Soldaat van Oranje 1e rang
V.A. € 0
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!