2-daagse busreis

Soldaat van Oranje 2 daags arrangement - Lezersreis De Persgroep

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen van Soldaat van Oranje - De Musical of schrijf u Hier in voor de nieuwsbrief

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en mis nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Het bezoek aan deze musical combineren we met een verblijf in Noordwijk.

1e dag Naar Noordwijk en De Musical
Vertrek vanuit uw eigen regio per luxe touringcar naar Noordwijk, waar we rond 16.45 uur aankomen. Na aankomst in het hotel volgt de kamerindeling en kunt u evt. nog een wandeling maken langs de boulevard. Rond 17.30 uur volgt het diner, waarna we om 19.00 uur vertrekken naar de Theather Hangaar bij Vliegveld Valkenburg in Katwijk voor bezoek aan de Musical Soldaat van Oranje. De voorstellling begint om 20.00 uur. Uw entreebewijs ontvangt u van uw chauffeur. Na afloop rijden we terug naar ons hotel in Noordwijk voor de overnachting.

Over de voorstelling
Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.
2e dag Zaanse Schans en Amsterdam
Nadat we van het ontbijt hebben genoten vertrekken we om 10.00 uur naar de Zaanse Schans. Een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Daarna wordt Amsterdam bezocht waar u op eigen gelegenheid de tijd kunt doorbrengen met stadsbezichtiging of winkelen. Om 16.00 uur vertrekken we weer terug naar uw eigen regio. Aankomst tussen 18.00 uur en 22.30 uur afhankelijk van uw uitstapplaats.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach
U overnacht tijdens deze 2-daagse reis in hotel Golden Tulip Noordwijk Beach aan de boulevard van Noordwijk. Uw kamer, gelegen aan de landzijde, is rookvrij en heeft koffie- en thee faciliteiten, gratis Wifi, telefoon, radio, kluis, flatscreen-tv en badkamer met bad of douhe en toilet. Op de dag van aankomst geniet u van een heerlijk dinerbuffet en de volgende ochtend een rijk ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel.

Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 40
Reserveringskosten € 5 per persoon

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class Touringcar
Diner, logies en ontbijt in uw hotel in Noordwijk
Entree Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang