1-daagse busreis

Dagtocht Soldaat van Oranje - Algemeen Dagblad

Met o.a. Entree 1e rang en diner in Golden Tulip Noordwijk

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

In de door u geselecteerde opstapplaats wordt u opgehaald door onze chauffeur/reisleider en stapt u in een van onze comfortabele touringcars. Vervolgens rijden we naar de theaterhangar in Katwijk waar het Theaterspektakel Soldaat van Oranje plaatsvindt. (Middagvoorstelling vanaf 14.00 uur) Na afloop van de voorstelling wachten onze chauffeur en touringcar u op om naar Noordwijk te brengen. Hier een heerlijk diner voor u klaar in het Golden Tulip Noordwijk Beach. Hierna vertrekken we terug naar uw eigen regio, aankomst om plm. 23.30 uur.

Over de voorstelling
Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar vanuit eigen regio naar Vliegveld Valkenburg
Diner in het Golden Tulip Noordwijk Beach,voor of na de voorstelling
Bezoek aan de voorstelling Soldaat van Oranje - De Musical 1e rang